söndag 28 augusti 2016

OMGÅNG 19, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 19 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.BKV Norrtälje - Sollentuna FK   1-1
0-1 M Thorstensson 7, 1-1 A Seger 90
0
Odds: 2,25
Publik: 292


Boo FK - Håbo FF   4-1
1-0 S Lindberg Grumpfer 21, 2-0 J Granström 26, 3-0 S Lindberg Grumpfer 36, 3-2 A Sjögren 57, 4-1 J Granström 69
Topp-insats av Boo som tvålar dig gästande Håbo redan i första halvlek med hela 3-0, och trots att Håbo reducerar är man inte ens nära, Granström slår in sista spiken i kistan med tjugo kvar och gör sitt andra mål, även Sebbe Lindberg gör två nya mål men byts ut i halvlek av okänd anledning, skada? Stabila killar i alla fall. Mindre stabil var hemmalagets Kücükgöl som lyckades bli utvisad i matchens absolut sista minut och får därför vila i minst en match, inte så vidare smart med tanke på att man då var en man kort reda, en skada och tre byten gjorda. Förresten så återtog Boo andraplatsen i "ful-ligan" genom detta, grattis eller nåt. Medans Håbo fortsätter att vara seriens snällaste lag, cred.
Odds: 2,00
Publik: 100


Gusk - FC Gute   1-2
0-1 M Silva 28, 0-2 A Avric 84, 1-2 A Eriksson 86
En tät fight på förhand och det var precis som vad det blev, men det var Gotlänningarna som åkte hem med full pott efter att ha gjort ett mål i vardera halvlek. Det var nära oavgjort i slutet av matchen och det kanske hade varit mest rättvist men fotboll är fotboll och Gute hänger kvar i toppen av tabellen. Guskarna var kanske hel-slut efter Bajen-mötet som man trots ledning förlorade med 1-2 Bara att gratulera Gute och önska krya på dig Rynell som tydligen fick en skada "på nedre kroppen" i början på matchen.
Odds: 1,85
Publik: ?


IK Franke - Karlbergs BK   2-3
1-0 A Zeqiri 39, 2-0 A Emanuelsson, 2-1 M Karelius 56, 2-2 S Abohwo 59, 2-3 S Ndure 76
Svettig vändning av Karlberg när Franke säkert trodde att dom skulle bärga poäng mot ett topplag efter att ha satt dit 2-0 i 52:a minuten på en frispark, men icke sa nicke. Karelius och Abohwo fortsätter leverera och inte nog med det, Ndure får göra sin första match från start och tackar för det genom att avgöra matchen genom att skalla in 3-2 med kvarten kvar. Frankes Zarifnejad får vila nästa match efter sitt sjätte gula kort.
Odds: 1,60
Publik: 130


Skiljebo SK - Syrianska IF   2-0
1-0J Böckert str 51, 2-0 J Böckert 83
Omgångens största publik fick se sitt hemmalag vinna matchen efter det att duktiga Böckert sänkt dom på egen hand i andra halvlek. Killen är nu uppe på en fjärdeplats i skytteligan med sina elva fullträffar, varav två av dom är straffar, starkt. Syrianska fortsätter att blanda och ge och ingen blir klok på varför, ok här fick man byta målvakt mitt i matchen men det är andra raka förlusten nu, två raka derby-torskar och noll mål, så det lilla häng man hade fått på toppen försvann temporärt. Förresten så bytte lagen plats med varandra i tabellen, Skiljebo ny femma och syrianerna ner på sjätte. Såg också att SIF hade värvat VIK:s Belmin Alic som satt på bänken, spelarna fortsätter rulla runt i stan tydligen.
Odds: 1,90
Publik: 374


Sundbybergs IK - Värmdö IF  1-0
1-0 R Persson Gray str 2
Det sa BOOM efter bara två minuter för då small det till när Persson Gray satte dit straffen som man fått. Och sen hände inget mer, i alla fall inte i mål-väg. Sundbyberg plockar otroligt fina poäng och som nu har fyra pinnar ner till Värmdö som bara var en efter förut. Det är stenhårt just nu mellan de fyra lagen som krigar runt kvalplatsen så här är varje poäng livsviktig, Sumpan fick lite andrum just nu men måste fortsätta prestera så här. Noterbart att BKV-bekantingen Jonte Gillberg fick debutera för Sundbyberg med tio minuter kvar, lycka till i nya klubben.
Odds: 2,00
Publik: 79


Västerås IK - Kvarnsvedens IK   3-0
1-0 A Botvidsson 60, 2-0 M Muqdisi 76, 3-0 A Lööf 85
Seriejumbon Västerås sprattlar till i botten och tar en super-viktig trepoängare i sin tredje vinst för säsongen, och det mot ett sargat Kvarnsveden som bara har en vinst på de sex senaste. Men det tog en timme innan målen sen ramlade in med jämna mellanrum, KIK som brukar vara svåra att göra mål på klappar ihop med seriens sämsta lag när det gäller mål och poäng, med tre mål. Men Västerås håller ledningen i "ful-ligan" för där är man riktigt duktiga, fem nya gula kort idag vilket innebär 43 totalt, och lägg sen till sex utvisningar på det, ojojoj.
Odds: 3,50
Publik: 74


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar