torsdag 13 april 2017

FÖRSNACK, OMGÅNG 2


VAD HÄNDER I OMGÅNG TVÅ - VILKA VINNER

Seriepremiär förra helgen och nu dags för runda två, några svåra matcher men visst känn några riktigt säkra, eller? Försöker snabb-analysera omgången, häng med.


2017-04-14 14:00  BKV Norrtälje - BK Forward
BKV åkte på en propp borta förra helgen mot IFK Aspudden, kanske inte helt oväntat men jag tror det sved en hel del. Är det dags att revanschera sig nu? BK Forward vann men över lokal-konkurrenten Karlslund men det var med nöd och näppe, det var en straff som avgjorde det och man kom undan med hedern i behåll. Som hemmasupporter så hoppas man så klart på en trepoängare men jag tror det kan bli svårt, tänk på att Forward är seriefavoriter spelade till 3 gånger pengarna, BKV till tolv. Tippar man med hjärtat så slutar det 1-0, men hjärnan säger 0-2. Vi ses där.

2017-04-14 14:00  Skiljebo SK - Syrianska IF
Västerås-derby, noterbart att vi "bara" har två lag från Västerås i serien i år mot fyra förra säsongen. Skiljebo vann en skön trepoängare borta mot Håbo i förra rundan medans Syrianska gjorde bort sig hemma mot Lidingö och förlorade med hela 0-4. Mycket spännande match och jag tror det kan sluta lite hur som helst här, även om det lutar lite snett åt en etta. Självförtroende är viktigt och det har man i Skiljebo, finns det i Syrianska nja.

2017-04-14 14:00  Karlsbergs BK - Håbo FF
Karlberg rankade fyra i fjol och tvåa i år, inledde med ett kryss borta mot Gusk förra helgen och lär gå all-in mot Håbo. Kan Håbo stå upp efter sin 0-2 torsk hemma senast, jag hoppas det för serie-spänningen skull men "tips-nerven" säger nej. Tror KBK kör över Håbo som dock kommer att ge allt för att rädda en pinne, sorry Håbo men jag menar inget illa. Kriga.

2017-04-15 14:00  Strömsbergs IF - Eskilstuna City
Spännande värre, hur agerar Strömsberg hemma i år, åter i div 2 ns. Vad kan Eskilstuna på bortaplan? Två lag som kryssade förra helgen ska nu göra upp om tre nya poäng och jag anar att det kan vara nära till hands igen, med ett litet övertag för en tvåa. Har fortfarande ingen direkt koll på SIF men vet att EC har satsat hårt inför denna säsong. Tror Strömsberg får det svårt på lördag. 2:a

2017-04-16 13:00  FC Gute - Gusk
Här kan det smälla. Åter igen ett möte mellan två lag som kryssade i lördags och läge för revansch för bägge. Båda lagen mötte tungt motstånd och kanske var lite nöjda i efterhand men en poäng är två för lite. Tar Gusk poäng på Gotland så blir dom att se upp med framöver, och tar inte Gute full pott så kommer det att bli oroligt värre i Visby. Tänker också på att kick-off är redan 13.00 och Gusk får gå upp 06.00 och sen se fram emot en eventuellt sjögång, klar fördel Gute. Mycket spännande.

2017-04-16 16:00  Karlslunds IF - Sundbybergs IK
Kan tänka mig att Karlsund sitter och surar fortfarande över förra helgens domare och hans beslut om straffen emot dom. Plus att man sen förlorar mot derby-gänget BK Forward på det, surt. Sundbyberg kommer kanske att få sona för det men är man smarta så spelar där efter och kniper en pinne eller tre där nere i Örebro. Känns lite som en kryss-batalj men jag anar att ettan inte ligger långt borta.

2017-04-17 17:00  IFK Lidingö - IFK Aspudden
Stockholms-derby, två vinnare, två IFK-lag som vill ha alla poäng. Säger man kryss så slutar det väl 0-3 eller 3-0. Den här fighten känns olöslig på något vis. Tycker dock att nioende-rankade Lidingö imponerade i premiären trots att motståndarna vek ner sig. Aspudden i sin tur vann en mer tuff match och borde vara mer mentalt förberedda, och som betrodda i topp tre enligt bookmakers så borde man vifta bort Lidingö.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar