fredag 21 april 2017

INFÖR SUNDBYBERG


SUNDBYBERG BORTA IMORGON - SPÄNNANDE

Serieomgång nummer tre imorgon lördag och då väntar en bortamatch mot Sundbybergs IK kl 14.00. Sundbyberg spelade oavgjort hemma i premiären mot Strömsberg men förlorade med hela 0-4 i borta mot Karlslund förra helgen, så här finns säkert en massa poäng-energi. Vi hade ju Sumpan i serien förra årets serie och då slutade det 1-1 på Sundbybergs IP, och det efter Oskar Kiianlinnas sena kvitteringsmål i 88:e minuten. Hemma däremot så vann vi med 3-1 men faktum är att det stod 1-1 fram till halvtimmen kvar, för då slog Emil Skogh till och sänkte Sumpan-skutan med två raka (1-0 satte Bellander på straff i 33:e).

Nu håller vi tummarna för första trepoängaren i år och jag känner att det verkligen är på gång nu, kör som ni gjorde senast BKV så är det lungt, jag lovar. Ni som kan åk dit och heja fram laget, själv är jag tyvärr upptagen och missar det hela, surt.

Matchtruppen: Pontus, Andreas C, Oskar, Erik, Daniel P, Viktor, Jim, Filip, Didier, Martin, Sylvin, Shakew, Bagger, David, Syia, Micke, Alexander D, Wasim.

LYCKA TILL GRABBAR... KRIGA!

ps. Hittade ett skönt inlägg på Sundbybergs hemsida som handlade om Martin Limpar. Killen som satt av hela förra säsongens alla matcher på bänken men som fortfarande är klubben trogen, en av dessa sanna hjältar som kämpar på i det tysta trots noll speltid. Och han lär nog inte ta Jönssons plats imorgon heller.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar