måndag 10 april 2017

OMGÅNG 1, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - PREMIÄR-RUNDAN DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BK Forward - Karlslunds IF   1-0
1-0 E Björndahl straff 53
Straff avgjorde Örebro-derbyt. Seriefavoriterna undkom med ett nödrop mot ett tappert kämpande Karlslund, och hade man inte jobbat till sig straffen som kapten Björndahl satte så hade det med all säkerhet slutat mål-löst. Men man ska nog inte underskatta resultatet, insatsen och premiärnerverna, BK ser bra ut och kommer att ställa till många bekymmer för sina motståndare. Karlslund ska ha beröm för sin match och det skulle inte förvåna mig om man välter omkull Sumpan i nästa runda.
Odds: 1,50
Publik:


Eskilstuna City - FC Gute   2-2
1-0 E Fritzell 23, 1-1 M Burman straff 54, 1-2 M Burman 75, 22 E Fritzell straff 86
Var det ett tungviktsmöte redan i premiären? Måste dock inleda med att säga att det var en urusel publiksiffra för att vara i stora Eskilstuna, om det håller i sig så kommer många bortalag att ta poäng i den stan. I matchen så inleder den stora skyttekungen Emil Fritzell med att smälla in 1-0 som står sig halvleken ut. Sen får Gute en straff efter cirka tio minuter och den målar Marcus Burman snyggt in, varpå han sen vänder matchen med kvarten kvar med sitt 1-2 mål. Men som sagt, är man skyttekung så är man, straff för hemmalaget och Fritzell kliver fram blir omgångens fjärde tvåmåls-skytt.
Odds: 3,80
Publik: 139


Gusk - Karlbergs BK   1-1
1-0 D Yaldir 20, 1-1 M Gassama str 51
Stenhård tillställning i Uppsala. Gusk leder efter fyrtiofem minuter men Karlberg kvitterar i andra halvlek på en straff och matchen slutar 1-1. Vad jag har hört så var det väldigt jämnt och ett resultat som alla borde vara nöjda med, men vem vill ha en poäng liksom. Gusk sköt bort färgen på målställningen och gästande KBK hade en del riktigt bra lägen men fick inte till det, så jag misstänker att det kommer att bli två rejält revanschsugna lag nästa helg.
Odds: 4,00
Publik:


Håbo FF - Skiljebo SK   0-2
0-1 D Karlberg 72, 0-2 C Klinton 86
Håbo orkade inte. Matchen slutade mot 0-0 med bara dryga kvarten kvar men då händer det som inte får hända bolltapp och bom bom, 0-2. Att det slutar med bortaseger är kanske inte helt orättvist med tanke på att SSK hade två träffar i virket under första halvlek, men nog hade Håbo lite oflyt, det var ju så nära en poäng. Nästan lite synd om storpubliken som kom för att se matchen, och nu har man en tuff bortamatch mot Karlberg nästa helg samtidigt som Skiljebo går rakt in i ett Västerås-derby.
Odds: 1,80
Publik: 463


IFK Aspudden -  BKV Norrtälje   2-0
1-0 J Wanselius 54, 2-0 W Tallén 57
BKV förlorade i premiären. Efter en mycket jämn första halvlek punkterar Aspudden matchen inom loppet av bara tre minuter och BKV fick snöpligt åka hem med en premiär-förlust. Enligt odds-sättarna så är ju Aspudden rankat trea och BKV femma i år så resultatet kanske inte var helt oväntat till oddset 1,50. Nästa helg väntar två mycket tuffa matcher för bägge lagen, för Aspuddens del väntar det ett derby mot Lidingö medan BKV Norrtälje får ta sig an topp-tippade BK Forward på hemmaplan. ps bara Håbo och Norrtälje utelämnar matchreferat i serien, liten skärpning tack.
Odds: 1,50
Publik: 158


Sundbybergs IK - Strömsbergs IF   1-1
0-1 T Lööf 33, 1-1 B Azu 64
Jämnt och rättvist. Det blev delad poäng till slut på Sumpans IP efter att hemmalaget legat under i första halvlek men forcerat i andra. Stolpträffar för båda lagen i slutet av matchen och böljande spel gör att jag tror att bägge lagen trots resultatet är ganska nöjda trots allt. I nästa omgång börjar dock allvaret på riktigt, Sundbyberg reser till Örebro för match mot Karlslund och Strömsberg tar emot Eskilstuna hemma i Borlänge, tuffa matcher att vänta.
Odds: 4,00
Publik: 203


Syrianska IF - IFK Lidingö   0-4
0-1 M Momin 36, 0-2 P Göransson 45, 0-3 M Momin 47, 0-4 P Göransson53
Lidingö krossade Syrianska. Lidingös keeper Hagsell spikade ihop buren och inom loppet av sexton minuter så krossar man Västerås-laget med hela 4-0. Två tvåmåls-skyttar i M Momin och P Göransson såg till att Lidingö nu toppar tabellen efter första omgången. Ok SIF var väl inte helt ofarliga enligt rapporter men efter första halvlek så var det tunga huvuden och gästande IFK:s försvar var otroligt stabilt. Många trodde säkert på en jämnare tillställning men här var det ett hemmalag som fick skämmas rejält efter slutsignalen, och det inför omgångens näst största publiksiffra. Lidingö däremot åkte hem med ett ännu starkare ego och det kommer man kanske att behöva inför nästa helg då ett Aspudden som också vann väntar som motståndare. Hett Stockholms-derby att vänta.
Odds: 2,15
Publik: 407


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar