måndag 17 april 2017

OMGÅNG 2, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 2 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BKV Norrtälje - BK Forward   1-1
1-0 M Mellberg 49, 1-1 Självmål 52
BKV räddade en pinne till Forward. Det blev en stenhård tillställning i ett svinkallt Norrtälje när seriefavoriterna kom på besök, och det hela slutade med delad pott efter det att Mellberg presenterade sig i skytteligan, men bara tre minuter senare så kvitterade BKV själva genom ett självmål vid ett inspel. Det var stundtals böljade spel med en massa målchanser och de få betalande fick verkligen valuta för pengarna. Forward kommer att bli riktigt farliga i år med tanke på deras teknik, snabbhet och sitt ganska tuffa spel, BKV å andra sidan är aldrig att leka med genom sin oerhört tunga lagmaskin så det här var två lag som med all säkerhet kommer att hålla till på den övre halvan i år. Men nog verkar Forward redan ha fått lite hybris, i alla fall enligt deras hemsida, vad då spel mot ett mål, parkerad buss osv, men gör ett eget spelmål någon gång då.
Odds: 4,50 - 4,00 - 1,60
Publik: 92

Skiljebo SK - Syrianska IF   5-0
1-0  A Appelfeldt 15, 2-0 D Karlberg 44, 3-0 H Safari 60, 4-0 A Sheikomar 83, 5-0 S Avdic 89
Västerås-derbyt blev rena målfyrverkeriet. Skiljebo städar av Syrianska med en gäspning och skördar hem sin andra raka seger och har nu 7-0 i målskillnad, för Syrianska ser det desto sämre ut, 0-9 och noll poäng. Vet inte vad dom har för sorts problem men dom måste nog åtgärdas omgående om det inte ska gå helt käpprätt. Ok visst var SSK favoriter i den här matchen till elva gånger pengarna, men 5-0 liksom, det är bara att gratulera hemmalaget till en fin säsongsstart. Ger också Syrianska en eloge för att våga skriva som det är, så se upp för Oliwer Malmkvist BKV, nudda honom inte!
Odds: 1,20 - 5,50 - 11,00
Publik: 124

Karlbergs BK - Håbo FF   3-2
0-1 Okänd spelare 26, 1-1 G Beckman 36, 2-1 O Kihlgren 43, 2-2 S B Bergenheim 47, 3-2 G Beckman 49
Omångens holmgång. Femtio frusna fick se Karlberg vända och vinna efter två mål av Gabbe Beckman. Men Håbo ska ha cred för sin kämpainsats och man hade ju faktiskt ledningen då "okänd spelare" hängde in 0-1 efter tjugosex minuter, tyvärr så kom kvitteringen bara tio minuter senare och inte nog med 2-1 strax innan pausvilan. I andra så kör Håbo järnet och sätter dit 2-2 efter bara någon minut men det var inte bortalagets dag idag heller, Karlbergs Gabbe trycker dit sitt andra mål bara två minuter senare och sen var det rullgardin ner för Håbo, men jag tror Gusk kommer att få känna på dom två raka förlusterna uppe i Håbo nästa helg. Karlberg i sin tur ska möta Syrianska så det kan ju sluta 6-0 eller något liknande med tanke på deras form.
Odds: 1,30 - 5,00 - 7,00
Publik: 50

Strömsbergs IF - Eskilstuna City  1-2
0-1 E Fritzell 30, 1-1 G Jonsson 40, 1-2 A Chaouche 62
Chaouche frälste Eskilstuna. En tuff och hård match där Eskilstuna till slut vann med uddamålet, en frispark i sextioandra spelminuten. Matchens första mål satt skyttekungen Fritzell enkelt men strax innan halvtidsvilan så kvitterade hemmalagets Gustav Jonsson. I andra halvlek fick City B Sowe utvisade efter femtiotre minuter men trots detta så kunde man alltså ändå göra ett mål och hålla undan med det. Tungt för Strömsberg som säkert inte vara nöjda med resultatet men laget får trots det godkänt av coach Birgersson. Eskilstuna upp i tabellen och fortfarande obesegrade.
Odds: 5,00 - 4,00 - 1,50
Publik: 120

FC Gute - Gusk   0-0
0-0 
Mål-löst på Gotland. Grymt fin publiksiffra med över sexhundra betalande på Gutavallen men några mål fick man inte se då matchen slutade 0-0, båda lagen har nu kryssat i två raka omgångar och återfinns i tabellmitten. Även halvlekarna slutade oavgjort den här gången, Gusk var det klart bättre laget i första och Gute i den andra, behöver jag ens nämna att det blev 3-3 i gula kort också. Kryss kryss kryss.
Odds: 1,60 - 4,00 - 4,00
Publik: 607

Karlslunds IF - Sundbybergs IK   4-0
1-0 A Molin 16, 2-0 A Molin 20, 3-0 L Bell 75, 4-0 C Lipovac 82
Sundbyberg utspelade i Örebro. Ok Sumpan hade en kvart av matchen men i övrigt så dominerade hemmalaget Karlslund detta.Duktige Adam Molin gick på knock redan från start och hängde in två mål inom loppet bara fyra minuter och Karlslund höll sedan den 2-0 ledningen halvleken ut. I andra så dröjer det ända fram till kvarten kvar innan 3-0 och lite senare sattes slutresultatet 4-0 dit. Sundbyberg får nu slicka såren och börja ladda upp för match mot BKV nästa helg. Spännande.
Odds: 1,40 - 4,50 - 5,00
Publik: ?

IFK Lidingö - IFK Aspudden   4-2
1-0 P Göransson 8, 1-1 P Abdulla 40, 2-1 O Göransson 49, 2-2 D Tadaris 58, 3-2 M Momin 80, 4-2 M Momin 89 
Stockholms-derby och hela sex mål. Stenhård tillställning med böljande målskytte och åtta gula kort, och tror ni inte att duon Göransson/Momin gjorde som i första omgången, satte två mål vardera igen. En imponerade seger av Lidingö även om avgörandet inte kom förrän i matchens sista tio minuter i en match där man trots två kvitteringar ändå lyckas vinna. Surt poängtapp för Aspudden som nu får se fram emot att möta serieledarna Skiljebo SK och det lär ju inte bli enklare direkt. Lidingö på andra plats får åka till Örebro och ta sig an ett hungrigt BK Forward, två mycket spännande matcher.
Odds: 3,10 - 3,75, 1,90
Publik: 180


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar