lördag 30 juli 2011

HÄRLIG BKV-VINST I PA


BKV TOG EN SKÖN REVANSCH

Dagens match i Pojkallsvenskan slutade helt rättvist med 2-1 till BKV över Sollentuna. Och jag kände verkligen med killarna där ute på den stekheta gräsmattan idag, en riktigt kämpainsats och tre skitsköna poäng. Matchen i sig var lite märklig, och det började redan i dom första minuterna då Niklas kom fri och blir solklart fälld i straffområdet. Utvisning och straff.... och bollen i ribban av Niklas. Men BVK får ändå gå till halvridsvila med 1-0 efter ett Shivan-mål och allt ser bra ut.

Sen kliver domarna in matchen, andra hlavlek blir en parodi i domarinsatser. Ok, jag vet.... man ska inte fokusera på "sånt" osv, men hur svårt kan det vara liksom. En linjetjej som inte vet åt vilket håll hon ska vifta och som får huvuddomaren att döma straff, trots att spelet pågick i över en minut efter situationen... och gult kort på Festim (?) som inte ens var inblandad. Frisparkarna går jag inte ens in på. Det är för dåligt helt enkelt. Nu lyckas BKV ändå vinna det hela efter Shivan lobbat över målvakten och gjort sitt andra mål. Ok Sollentuna var inte helt ofarliga och det var väl kanske lika i målchanser, men över lag så var BKV det tyngre laget... BRA JOBBAT GRABBAR!!

3p - Christian Tello J (stabil, resolut, och lite ilsken)
2p - Shivan (två mål, kunde fått 3p om inte allt drällande)
1p - Laget (kämpar sig fast i matchen trots hettan)


Sollentunas bjässe utvisad efter typ fem minuter, solklart.

Niklas smäller straffen i ribban.

En linjespringare med falkögon.

Sollentunas egna bollkalle.

Festim Festim ;)

Festim fick rött kort efter det andra gula, och då fick han det första fel. Domarmiss!

Christian höll undan motståndarna bra idag

Shivan lobbade iskallt över den deppade målvakten och BKV vann.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

2 kommentarer:

  1. Vad menar du med att BKV var det tyngre laget? Du kanske missade hela andra halvlek? Vad jag minns hade inte BKV någonting farligt framåt förutom staffsituationen och dom båda målen, annars var det väll Sollentunas match trots att dom spelade med en man mindre i över en timme.

    SvaraRadera
  2. Ok jag får skriva om allting senare ;)

    SvaraRadera