lördag 7 oktober 2017

BKV VANN ÖVER HÅBO

GRATTIS GRABBAR - DET BLIR TVÅAN 2018

En underbar seger idag över Håbo FF med 3-2, och det betyder att BKV stannar kvar i division medans Håbo får inrikta sig på "trean" nästa säsong. Lider lite med dom efter dagens kämpainsats men glädjen över att BKV vann slår liksom ut det, SÅ JÄVLA BRA JOBBAT BKV!!!

Jag återkommer om ca en timme med mera, måste tina upp lite först ;)

(uppdaterat)
Håbo tryckte på rejält första tio minuterna och vaskade fram 4-5 hörnor och tog faktiskt ledningen i nionde minuten, vilket man också var värda. Men sen växte BKV så det bara knakade och tryckte på i anfall på anfall och satte kvitteringen bara ett par minuter senare genom matchens lirare Andreas Bagger. Sen kommer också vändningen genom Fredric Kayembe varpå man genast kände sig mycket lugnare, meeen.... tror ni inte att Håbo kontrar upp i näst sista minuten och smäller in 2-2 bakom en mycket duktig Pontus Johansson i BKV-målet.

Andra halvlek blev lite av spel mot ett mål även om gästerna stack upp lite då och då, och i dom kontringarna var man ofta mycket farliga. Faktum är att man till och med hade ett skott i stolpens utsida innan BKV åter igen genom Andreas Bagger avgör dagens rysare och sätter dit 3-2 och räddar klubben kvar i division två inför kommande säsong. Man kan inte bli annat än stolt över killarnas prestation idag, ett evigt krigande, laganda, och jävlar anamma. Tusen tack för showen killar!!

Sju snabba
- Vidrigt väder, regnet öste ner och termometern visade på dryga sex grader.
- Skoj med "gubb-klacken" och deras ramsor "Alla heter Simba i Håbo" var ju klart bäst haha
- Andreas Bagger. Glödhet och målar för tredje matchen i rad, fyra mål nu på tre matcher. Grym!
- Guldstjärna till alla i laget idag, vilken jävla insats ni gör och det känns bara dumt att nämna namn.
- Andreas Bellander. Kung idag, presterar, irriterar, agerar, och ger sina lagkamrater utrymme. Grym!
- Sa ju att Karlslund skulle göra tvåsiffrigt.... 16-0 mot Syrianska. Vilket jävla skämt!