söndag 8 oktober 2017

SUMMERING, OMGÅNG 25


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 25 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
-  6 spelare avstängda i nästa omgång.
-  19 gula kort och 1 rött utdelades.
-  38 gjorda mål totalt.
-  20 kr insats på rätt "sjuling" hade gett dig 1.179 kr.
-  472 personer såg matcherna.
-  0 kr blev vinsten om man följde bloggens tips.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BKV Norrtälje - Håbo FF   3-2
Mål: 0-1 M Simba 9, 1-1 A Bagger 11, 2-1 F Kayembe 37, 2-2 J Hägg 43, 3-2 A Bagger 76
Kort: BKV: J Stahre, Z Laprasit
Odds:  1,60
Publik: 150
BKV Norrtälje... vann "ödesmatchen" efter en heroisk laginsats och underläge, och kan nu se fram emot ytterligare en säsong i division två. Stackars Håbo som kämpade ursinnigt som också var en stolpträff ifrån en eventuell vinst åker dock ur serien men man föll verkligen med flaggan i topp, konstigt att man inte har tagit fler poäng under säsongen. Dagens matchhjälte blev så klart Andreas Bagger med sina två mål, tredje raka matchen i rad där han gör mål och går nu upp i topp i den interna skytteligan, ett mål före bröderna Kayembe. Det blir guldstjärna till hela lagmaskinen BKV för den här insatsen, det var kniven mot strupen, ett vidrigt väder och nervöst värre på och utanför planen, men man kämpar och kämpar och kan nu slappna av inför det numera betydelselösa Gusk-mötet nästa helg. Cred till publiken som trotsade vädrets makter och till sportchefen som ordnade med en extraklack med tutor och ramsor, härligt.


Eskilstuna City - BK Forward   1-6
Mål: 0-1 A Filho 2, 1-1 O Camara 24, 1-2 E Björndahl 53, 1-3 J Ibrahim 70, 1-4 J Ibrahim 76, 1-5 J Ibrahim 79, 1-6 E Björndahl 92
Kort: M Kargbo, R Åstedt rött (avstängd) --- A Filho
Odds: 1,30
Publik: ?
Ousmane Camara... gör mål i sin debut för Eskilstuna och kvitterar till 1-1, men vad hjälpte det mot ett för dagen oslagbart BK Forward som bara öste på i andra halvlek. På nio minuter så sätter Josef Ibrahim in ett äkta hat-trick och kapten Björndahl gör två mål som vanligt, samt att Anderson också levererar, dom två har nu tillsammans gjort makalösa tjugosex mål. Så nu är seriesegern mycket nära men inte klar, Forward möter Sundbyberg hemma nästa helg och behöver bara en poäng för att greja det. Förlorar man matchen med ett uddamål samtidigt som Karlslund vinner borta över Håbo med 7-0 så går guldet till en annan klubblokal i stan, men det kan väl ändå inte hända?


IFK Lidingö - Gamla Upsala   1-1
Mål: 0-1 D Yaldir 13, 1-1 ? 42
Kort: ?
Odds: 4,00
Publik: ?
Gusk klara... för fortsatt spel i "tvåan" nästa år tack vare poängen och att Norrtälje vann. Matchen i sig var ingen höjdare och att lagen spelade oavgjort får ses som fullt rättvist. Anade ju det redan innan avspark så fyra gånger pengarna för ett kryss var ju rena julklappen. Nu har lagen inte så mycket kvar att spela för tänker man men för att vara säkra på en plats i Svenska Cupen så krävs det nog en vinst för Gusk över BKV, och vice versa. Det kryddar på tillställningen och får dom tjugotvå spelarna att tagga till lite extra, skoj.


Karlslunds IF - Syrianska IF   16-0
Mål: 1-0 S B Bergenhem 8, 2-0 A Molin 13, 3-0 A Molin 18, 4-0 A Molin 20, 5-0 C Lipovac 36, 6-0 Adam Molin 39, 7-0 G Kopkin 42, 8-0 Självmål 44, 9-0 A Molin 55, 10-0 I Mohamed 59, 11-0 A Molin 65, 12-0 L Bell 79, 13-0 C Grundel 80, 14-0 L Engwall 84, 15-0 C Lipovac, 87, 16-0 C Lipovac 88
Kort: ---
Odds: 1,05
Publik: 65
Adam Molin... är det namnet på årets skyttekung, hela sex mål idag, typ dubbla hat-trick och overkill. Ett mål upp nu på Björndahl i Forward som "bara" gjorde två idag. Vad ska man säga annars, Karlslund bara mosar sönder tabelljumbon med bara en man på bänken och siffrorna känns ju fullständigt overkliga, är det här ett rekord i division två ever, 6-0 i första och 10-0 i andra. Men publiksiffran, i stora Örebro, sextiofem pers, skojar ni eller. Det som kom att hända i andra halvlek tar dock udden av det hela, en spelare i Syrianska fick hjärtstopp under matchen. Så hemskt. Vi skiter i siffrorna och hoppas på all bättring för den drabbade. Krya på dig Buba.

Skiljebo SK - Karlbergs BK   1-0
Mål: 1-0 D Karlberg straff 23
Kort: M Nordin (avstängd) --- V Kramer, W Garcia, A Kousis, E Monemi, A Naib (avstängd)
Odds: 1,50
Publik: 100
Karlberg... sänker Karlberg, ja en ur-usel påa från mig, ja jag vet, om nu ens någon förstår vad jag menar. Douglas Karlberg sätter en straff på Karlberg och Skiljebo vinner matchen, hårt, jämnt och spännande men SSK behåller tredjeplatsen inför sista omgången och kommer nästa helg att få strida stenhårt om den mot just fyran i tabellen, FC Gute.

Strömsbergs IF - IFK Aspudden   0-3
Mål: 0-1 P Abdulla 34, 0-2 I Birgersson 56, 0-3 J Wanselius74
Kort: F Norell --- M Paine, S Rydén, C Brunzell (avstängd)
Odds: 3,00
Publik: 103
Tur i oturen för... Strömsberg som gör en tämligen medioker insats och får stryk av Aspudden som inte hade ett dugg att spela för, så på så vis känns det hela som en svag insats av hemmalaget som efter matchen satt och höll tummarna för Norrtälje. Och tack vare deras vinst så stannar Strömsberg kvar i tvåan. Själv är jag imponerad av Aspudden som gång efter annan repar mod och vinner matcher som på pappret borde vara tuffa uppgifter, bra jobbat av Aspudden helt enkelt.

Sundbybergs IK - FC Gute   3-1
Mål: 0-1 M Peterson Kettler 24, 1-1 R Persson Gray 45, 2-1 M Anshelm 77, 3-1 T Ali 91
Kort: S Betancour, T Köylüoglu, A Ali, T Soldat (avstängd) --- V Dahlström (avstängd)
Odds: 1,50
Publik: 54
Höstens lag... är nog Sundbyberg som åter igen vinner, tredje raka matchen nu, och bara har en förlust på de åtta senaste. Här vänder man upp underläge mot ett betydligt bättre lag och det var inte för så många omgångar sedan som laget låg under nedflyttningsstrecket men som sen bara ökade och surfade uppåt i tabellen. Mycket imponerade. Och imponerar gör också lagets Ricardo Persson Gray som nu har levererat mål i fyra raka matcher och därmed parkerar på en tionde plats i skytteligan. Gute är som vanligt väldigt sårbara på fastlandet och tappade i och med den här förlusten sin tredje-plats i tabellen, men man kanske tar tillbaka den i sista omgången då man möter laget som snuvade dom, nämligen Skiljebo SK.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar