torsdag 9 februari 2012

OK, BLOGGEN RÖR PÅ SIG


EN SVÅRKNÄCKT NÖT PÅ LÖRDAG - ENSKEDE IK KOMMER PÅ BESÖK

Ok jag ruskar igång blogg-jäv*** igen, det börjar ju komma lite "riktiga" matcher nu. Visserligen bara träningsmatcher men det är ju ändå bra mycket mer fotboll än dom där inomhusturneringarna (som ju Bella verkar gilla mer och mer hehe). På lördag kommer division 2 laget Enskede IK till byn och avsparken är satt till 12.15 på Sportcentrum. Enskede spelade förra helgen mot det nya div 2 laget Karlberg och vann med 2-0 efter mål av Fredrik Andersson och Kristoffer Solini och enligt läst referat så var det tydligen en riktigt bra insats av EIK. Så det här kan ju komma att bli en bra genomkörare så här i första matchen, eller inte hehe...

Ingen panik nu BKV, lugna och fina, lyssna på Hauta och gör ert jobb. Taktikslipning, harmoni, energi, peppning och glädje är det som gäller nu. Serien ligger långt fram än och förluster räknas inte ens, även om det är bra jävla roligt att vinna matcher oavsett VM eller div 8. Så inte gör det mig något om ni börjar vinst-sviten redan nu ;)

Vi ses på lördag... "BKV på väg framåt"


Enskede är ett informellt område i södra Stockholms kommun. Tidigare utgjorde området en del av Brännkyrka socken. Enskede har sitt ursprung i den gård, som omtalas första gången 1397 då Rutger Crouwel köpte 1 öresland jord i 'Enskiæ'. 1409 omtalas en Ragvald i 'Ændskidom' som en av bönderna vid ett räfteting i Strängnäs med allmogen i Övre Tör. 1539-1573 omfattar Enskede en gård och ett dagsverkstorp. Från 1781 tillhörde Enskede gård släkten Odelberg. Genom köp 1890 och 1904 förvärvade Stockholms stad hela det gamla Enskedes marker, och 1907 anlades här Sveriges första trädgårdsstad, i syfte att skapa ett egnahemssamhälle med radhus och enfamiljsvillor efter engelskt mönster. Idag hör Enskede till stadsdelsområdena Farsta, Enskede-Årsta-Vantör och Skarpnäck.
Bebyggelsen består mestadels av villor. Enskede omfattar stadsdelarna: Folkmängd: 23 073 personer


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar