torsdag 1 maj 2014

OAVGJORT MOT KARLBERG

BKV RESTE SIG - OCH VANN EN POÄNG

Var in till Stockholm idag och kollade när Vargarna spelade mot Karlbergs BK och fick väl se en si så där match. Karlsberg gör tyvärr 1-0 vid en riktig målvaktstavla av stackars Anton efter 21 minuter. En i övrigt ganska tafflig BKV-insats som renderade i massor av slarviga felpass och lite väl "gömda" spelare på vissa positioner. Och som bevis på det rinner hemmalaget igenom i slutminuten och sätter lite billigt dit 0-2. Surt!

Andra halvlek blir betydligt bättre och BKV pressar på hårdare och det ger ju utdelning till slut när Andreas Bellander sätter dit en reducering i 55:e. Skön inställning på den killen när han springer in i mål och hämtar ut bollen till mittcirkeln, en riktig vinnarskalle. 2-2 kommer inte förrän i minut 87 och det genom Adam Zlotnik som äntligen får göra mål och matchen slutar oavgjort.

Sen var det en annat massa som hände men det får respektive lag skriva själva om på sina hemsidor, så ni får kika in där under kvällen. Personligen tycker jag dock att KBK skulle ha en man utvisad efter nerdragning av A Bellander i ett solklart friläge i mitten på andra, men den lilla domartjejen tyckte inte det och gav bara gult. Men däremot så ger hon Emil Skogh ett andra gult kort och utvisning i slutskedet när en motståndare springer och saboterar vid en inkasts-situation. Men men.... what goes around, comes around säger dom ju. Så nu taggar vi till utav bara hel**** till på söndag och krossar Västeråsarna, eller hur Vargar.... Tack för idag, ni är grymma!