måndag 22 december 2014

DET KOM EN JULHÄLSNINGBKV-BLOGG ÖNSKAR ALLA - EN RIKTIGT RIKTIGT GOD JUL

Det är dags att önska alla en riktigt GOD JUL, och vad passar väl bättre än med denna lilla underbara film som en av våra grymma vargar ligger bakom. Jag frågade back-bjässen Tom Stahre om han inte kunde hjälpa mig med något roligt och självklart så ställde han upp och levererade. BKV-Blogg tackar och bugar för bidraget och vi är säkert många som kommer att gå och nynna på den här texten i jul, jag gör det redan haha... "tom-tom-tom-tom-tom-tom-tom-tom-tom". Suveränt jobbat!!


Och självklart så passade jag på att ställa honom mot väggen med några frågor.
Hur ser du tillbaka på säsongen 2014, nådde ni era mål med laget? Något speciellt som får dig att minnas och le, eller något annat som vi supportrar kanske inte har fått tagit del av? Jag tycker vi gjorde en bra säsong som nykomlingar och vi nådde våra mål mer eller mindre, man har alltid höga mål och ambitioner. Hmm det som jag själv kan tycka är lite småkul är hur lite jag visste om alla jag hälsade på. Hade ingen aning om att Sophie och Andreas Lindström var syskon till Tobbe haha! Och de tog lång tid innan jag förstod. Även att Fredde och Niclas Wessberg var brorsor visste ja inte heller förrän långt senare…

Hur ser du på din egen prestation 2014, på planen, vid sidan av, med klubben? Hade en lite jobbig försäsong med sjukdomar, men efter ett par matcher fick jag chansen och gjorde bra ifrån mig. Hade även en riktigt bra form i många matcher ett tag innan både jag och laget dippade lite framåt hösten. Vid sidan av planen presterar jag väl alltid då jag är densamma :)

Om du blickar framåt då, vad tror dom kommande säsong? Och då tänker jag både på laget som sådant och kanske dig personligen? Svårt att säga just nu då truppläget inte är klart än, men helt klart tror jag att det kommer bli en bra och spännande säsong. Det är många lag som har höga ambitioner så det är kul. För egen del hoppas och tror jag på ett riktigt genombrott :)

När spelare lämnar laget (eller kommer), hur känns det i truppen? Blir det osäkert eller är ni bekväma i situationen? Klart det aldrig är kul när folk lämnar laget när vi är så tighta som vi faktiskt är. Men spelare kommer och går men laget består, så vi är inte oroliga.

Förresten, hur upplevde du det hela när du kom till BKV? Ledningen och spelarna var väldigt öppna från början och jag trivdes direkt hur bra som helst. Socialt gäng med bra omklädningsrumsmiljö.

Sebbe eller Pettsson? Omöjligt. 
Västerås eller Gusk? Gusk!
Ljumsksträckning eller hjärnskakning? Ljumsksträckning
Bortamatch eller ingenting? Bortamtach
AIK eller hammarby? AIK

Vem ser du upp till i BKV, eller rent av dyrkar? Andreas Bellander både på och vid sidan av planen. 
Vem i BKV gör dig mest irrterad och varför? Haha Skoghen är svårast att ta bollen ifrån.
Vem delar du helst rum med/sover sked med? Har sovit i Pettssons soffa så där trivs jag, Men sked, tvekan på den! 
Hur ser din målgest ut? Den har du väl sett, när jag bugar för publiken  

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Trevlig, ödmjuk, omtänksam
Vad är du rädd för: Ormar 
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Kreativiteten
När grät du senast och varför: Grät gjorde jag inte, men var väl nära när jag hade inbrott innan Akropolismatchen borta.
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
önskar 
BKV-BLOGG"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com
Mail: bkvblogg@live.se..... 170.000 besökare kan inte ha fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar