lördag 2 maj 2015

FÖRLUST I SANDVIKEN

BKV FÖLL - FÖRLUSTSVITEN BRUTEN

BKV Norrtäljes bortamatch mot Sandvikens IF slutade med en 0-2 förlust efter två insläppta bollar i andra halvlek på bara sex minuter. Men i övrigt så ska det enligt rykten ha varit en ganska jämn tillställning, och tyvärr ett par tre missade frilägen inför hela 657 betalande.

Deppa inte Vargar, Arameiska få äta upp det här ;)

Övriga resultat:
Sollentuna FF - Strömsbergs IF  1-0
Strömsberg krigade i över nittio minuter men hemmalaget trycker in bollen i 95:e och kammar hem tre grymt viktiga poäng, tur, skicklighet eller rättvisa? Jag vet inte men cred till Strömsbergarna som kämpade så hela vägen mot ett tungt lag som Sollentuna, som idag petade målisen Benjamin och slängde in Francis som fick hålla nollan.
1-0 S Nikopoulos 95.

Syrianska IF - Avesta AIK  3-1
Syrianska har vaknat till, även om det satt hårt åt idag mot ett Avesta som åker på sin tredje utvisning på fyra matcher, varav Arem Abad har två av dom, vad är det som är problemet i det laget? Det där fungerar inte att dra på sig massor av kort, men det förstår dom säkert själva.
1-0 A Persson Njie 22, 1-1 J Lindgren 49, 2-1 D Persson 71, 3-1 S Suma 77

Västerås IK - Upsala IF  1-4
En tuff match med ganska jämn fördelning men Upsalas Kvarneå avgör det hela med två mål på övertid, på en minut (!) Västerås Bäck utvisade med ca tio kvar och åter igen viker VIK ner sig. Det ser tungt ut för det laget med tanke på 3-17 i målprotokollet.
0-1 J Nema 38, 1-1 A Botvidsson 44, 1-2 S Bale 59, 1-3 M Kvarneå 93, 1-4 M Kvarneå 94