fredag 2 december 2016

DIV 2 NS 2017

DIVISION 2 NORRA SVEALAND - 2017

Sedan ett par dagar tillbaka så är seriesammanstättningen klar, och för er som inte har hängt med så ser det ut som att följande lag är klara för spel i division 2 NS 2017. Från förra årets serie så stannar FC Gute, Karlbergs BK, Sundbybergs IK, Gamla Uppsala SK, Håbo FF, Skiljebo SK och Syrianska IF kvar. Nykomlingar blir nedflyttade BK Forward från Örebro och även Karlslunds IF som överflyttas. Ut med två Västerås-gäng och in med två öööörebroare, längre, dyrare och drygare.

Sen har vi gamla bekanta IFK Aspudden-Tellus från divison 2 södra, och nya Eskilstuna City FK. På tal om bekanta lag så återkommer Strömsbergs IF från div 2 norra, snacka om att man slänger runt lagen i serierna men så blir det med tanke på upp och nerflyttningar. Nytt blod blir det även i IFK Lidingö FK som kommer från division 3, välkomna!

Visst låter det spännande men innan dess så har vi ju svenska cupen och alla härliga matcher som väntar. Ska vi säga att 2017 kommer att bli ett grymt BKV-år, men då vill det till att publiken kommer och det måste styrelsen se till att tag i. Menar absolut inte att ni ska släppa fokus på våra underbara sponsorer men jag tror det finns mer att ge när det gäller "fotfolket". Kämpa!

Sen vill det till att alla spelarna vill ge ALLT, och att vi som kan stötta dom på något som helst vis gör det.... har jag en high-five på det eller har du en handslag som en fisk?


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar