onsdag 22 augusti 2018

KARLBERG NÄRA SKRÄLL

(Foto: Karlberg BK)

SVENSKA CUPEN - OCH TVÅ DIV 2 NS LAG UT

Karlbergs BK stod för en lysande insats i svenska Cupen igår när man tog emot allsvenska Dalkurd genom Moonga Simba (bilden), men tyvärr höll det inte hela vägen hem. KBK tog faktiskt ledningen och då hade matchen varit i över en timme men så kom då den där svidande kvitteringen i 80:e och matchen gick till förlängning. Och då gjorde dalkurderna skäl för sina feta löner och gjorde 1-2 efter bara några minuter och höll det sedan hela vägen ut. KBK föll med flaggan i topp och som så många gånger förut så bevisade man att spelare i svenska topplagen ofta är överbetalda, lite som när BKV spöade Hammarby för några år sedan, och det är ju bedrövligt för med deras inkomster så ska man vinna såna här matcher med minst 5-0, oavsett b-lags matchning, sjösjuka, sparade krafter osv. Bra jobbat Karlberg, synd att det inte höll. (läs mer HÄR)

Strömsberg hemma mot ett annat allsvenskt lag nämligen IK Sirius, som dock ska nämnas är en aning bättre än Dalkurd som ju lär åka ur allsvenskan så det sjunger om det. Det blev en övermäktig uppgift för div 2 jumbon Strömsberg som förlorade med 0-4 efter det att Sirius punkterat matchen redan efter första halvleken med klara 0-3.

Gute skakade om Östersund när dessa hade komfortabla 0-3 genom att smälla in 1-3 och 2-3 på bara två minuter direkt i andra halvlek. Men det räckte inte för Östersund ökade bara på och vann så småningom med 5-2 och det tredje och sista div 2 NS gänget blev därmed utslagna.