lördag 1 september 2018

SURT SA RÄVEN

MÄRKLIG MATCH - OCH DELAD POTT

BKV Norrtälje - Valbo FF slutade 2-2 efter det att hemmalaget hade en behaglig ledning med 2-0 ända fram till slutminuterna och kvitteringsmålet petade Valbo in på övertid. Helt otroligt poängtapp. Valbo dominerade första halvtimmen och BKV fick jaga och jaga, jag tror första skottet mot mål kom först i den 35:e minuten typ. Men sen sprattlar det till och BKV sätter dit 1-0 genom Marcus Storäng och kort efter det så tabbar sig Valbo och skänker bort bollen till Zacke Laprasit som inte kunde missa friläget utan gör 2-0. På tal om frilägen Shirko Shaab hade två rena idag men brände bägge.

I andra halvlek så är spelet mycket jämnare och böljar fram och tillbaka, Valbos konstanta långbolls-spel hade försvunnit och man fick koll på det hela. BKV krigade och slet och hade ett par riktigt farliga chanser, ok Valbo hade faktiskt två bollar som landade ovanpå ribban men den ena hade Rager i målet koll på. Sen kommer då kallduschen 2-1 och nerv i slutminuterna varpå skyttekungen Nisse Nilsson tråcklar in kvitteringsmålet i 92:a. Det som inte fick hända hände, och BKV tappade superviktiga poäng. Det var inte bra!

Ger extraplus idag till Filip Ärlebrant och Simon Sellin.