lördag 16 mars 2019

BKV REYMERSHOLME 2-1


BKV VANN - OCH BACKARNA REGERADE

Dagens träningsmatch mot Reymersholme IF (div 4) slutade med en 2-1 vinst trots att BKV kanske inte visade upp hela registret. Härligt att veta att det finns så mycket mer att ta av i truppen, spännande. Det tog bara nio minuter innan BKV satte dit ett mål genom duktige Erik Sundkvist på en hörn-situation, men sen blev det mest ett ställningskrig på mitten, och med endast minuten kvar av halvleken så kunde Reymersholme sätta dit kvitteringen, 1-1. I andra halvlek knoppar den grymma kaptenen Oskar Kiianlinna in 2-1 i 78:e vilket också blir slutresultatet och BKV inkasserar årets andra vinst innan den kommande seriepremiären.

Personlig tanke, så jävla skönt att backarna får göra sitt ibland. Skönt för dom, laget, tränarna och för den publik som förstår, backar är ju så sjukt underskattade. Det är bara att gratulera er grabbar och jag ser mer än gärna att ni köttar oftare.

Startelva: Linus D, Max, Simon A, Oskar, Erik, Frederic, Simon S, Linus L, Felix Nässén, Emil F och Vahid. Avbytare: Adam K, Shakew, Axel, Rasmus R, Alexandar och Zacke

Dagens övriga träningsmatcher för lagen i "vår" serie.
Tullinge FK - Brottby SK  2-1
Fanna BK - Vattholma  ?
IFK Uppsala - Sala FF  2-1
Återkommer med resten senare.....


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar