fredag 6 oktober 2023

INFÖR SISTA OMGÅNGEN

SLUTOMGÅNGEN VÄNTAR
Enköping - Procyon
En egentligen helt betydelselös match eftersom Enköping redan har vunnit serien och Procyon har räddat nytt kontrakt. Möjligtvis att Linus Zetterström är ute efter ytterligare ett hat-trick då för att tangera Bajramovic tre stycken. Fem hat-trick tillsammans. Otroligt.
(Tips 4-1)

Spånga - Märsta
Två lag med trettio poäng, fyra och femma i tabellen. Ingenting annat att spela för än tabellplaceringarna. Känns som ett äkta kryss är på gång här. Spånga bara en förlust på dom senaste sex och Märsta bara en på sju, och har imponerat på slutet med 1-0, 1-0, 5-0.
(Tips 1-1)

IFK Västerås - Bollstanäs
Västeråslagen åker ur båda två med buller och bång, allt medans Bollstanäs jagar Gusk:s kvalplats till "Tvåan". Så här lär det bli fullt ös framåt och spel mot ett mål, BSK behöver desperat alla tre poängen så jag tror IFK får hålla i hatten här. Spännande.
(Tips 1-3)

Täby - Västerås IK
Om Täby vinner... och Fanna ovanför förlorar, ja då slipper man kvala för att få stanna kvar. Allt annat betyder kvalspel och en nervös höst. VIK slutar sist vilket var klart för länge länge sen. 
(Tips 5-0)

Norrtälje - Rinkeby
BKV redan klara tack vare två raka vinster och behöver således bara lira av årets sista match, men vill säkert fira den med en vinst framför hemmapubliken. Rinkan då? Ja om Täby torskar hemma mot jumbon VIK (vilket känns som en utopi), då byter Rinkeby vid vinst här plats med Täby och får kvala. Annars åker man ner i fyran igen. Och dom som skulle vinna serien hmmm.
(Tips 2-1)

Gusk - Fanna
Omgångens rysare tror jag. Eftersom Gusk inte kan lira på målskillnad så är en vinst ett MÅSTE. Annars lär Bollstanäs passera och råna dom division två spelet nästa säsong. Fanna (med tre raka förluster) å andra sidan kan spela på oavgjort för att säkra ett nytt kontrakt, men det klart man då lär gå för vinst i alla fall, eller. Allt detta kan ju innebära att matchen kan bli hur spännande som helst.
(Tips 1-1)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar