fredag 6 september 2024

FÖRLUST MOT BOLLSTANÄS

BKV FÖLL MED FLAGGAN I TOPP - NU ÅTERSTÅR EN TUNG HÖST

I söndags match mot dåvarande serieledarna Sunnersta (1-1) och nu fredag kväll mot nya serieledarna Bollstanäs (1-2), kan det bli tuffare spelschema liksom. Det blev som väntat övermäktigt motstånd men laget ska ha cred för två väl genomförda matcher. Ikväll tog man dessutom ledningen i 36:e minuten genom mål av Emil Freij (mittfältare), killen som leder den interna skytteligan med fem (!) fullträffar, han är guld värd men DÄR är årets problem, lagets toppforwards presterar inte. Bara 23 mål i år. Ett mer än Roslagsbro där Erwin Logo har gjort 11 av 22! Bollstanäs vände matchen från 1-0 till 1-2 på fem minuter i mitten av andra halvlek och åkte därmed hem med alla tre poängen.

Nu håller vi tummarna inför resterande matcher för BKV men det blir inte lätt. Märsta borta, Lidingö hemma, Gusk borta, Åkersberga hemma.

Lite kuriosa när det gäller Norrtälje vs Bollstanäs. Det var 14 år sedan vi förlorade mot BSK hemma (med 1-2).