lördag 23 februari 2013

BKV VANN RÄTTVIST


BKV VÄNDE UNDERLÄGE - OCH BESEGRADE ENSKEDE IK

Hann tyvärr bara åka upp och ta några snabba bilder idag för det var lite pressat schema. Och så klart man missade alla tre målen i första halvlek också, men jag hörde att killarna vände upp 0-1 till 2-1 efter mål av Andres och Wessberg. Och det var också halvtidsresultatet mot gästande divison två-laget Enskede IK. Det lilla jag såg av spelet var väl ok även om det fortfarande tappades en hel del enkla bollar på mitten, och då blir ju även anfallet lidande. Det hela kändes ändock ganska bra tycker jag, piggare ben och en hel del kämpa gör att det bådar gott inför nästa match.Vi får heller inte glömma att Enskede faktiskt spelar i en högre division och att dom hade #20 som var riktigt bra och som med sina snabba ryck ständiga levererade farliga inlägg (provspelat för Dif tydligen). Men sammantaget... BKV är på gång känns det som, och det finns mycket mycket mer att plocka fram.  
Bra jobbat BKV!! 

(Fick alldeles nyss höra att BKV vann med 4-2, Andreas B och Swahn kryddade på målskörden. OCH att vargarna var det bättre laget i andra halvlek. Härligt!!)

FEM SNABBA
- Synd att Andres smekande lobb från 25 meter träffade ribban, det var snyggt och iskallt med tanke på att han hann uppfatta att målvakten var alldeles för långt ut.
- På tal om målvakter, "Bullen" dominerade och gjorde faktiskt ett par riktigt bra räddningar. Snyggt!
- Numera BKV:aren "Petsson" visar också framfötterna tycker jag, krigar på bra och slarvar sällan.
- Hauta hördes betydligt mera idag än förra lördagen, jag gillar att höra hans röst eka över planen.
- Gillar även att se Andreas B behandla bollen, njuter av att se kropp, fötter och boll "i ett". Lite synd att han pga av andras "bolltappande" hamnar för långt ner ibland, men det är ju inte hans fel liksom ;)
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar