lördag 16 februari 2013

LIDINGÖ VANN

NY BKV-FÖRLUST - MEN VARGARNA KOMMER TILLBAKA

BKV Norrtälje 0 - IFK Lidingö 2... och man kan väl enkelt sammanfatta dagens match med att "rätt lag vann". BKV matchade med två startelvor som fick spela varsinn halvlek idag, så det var väl kanske inte så konstigt att spelet blev som det blev ibland. Lite besviken dock över att det var så väldigt slarvigt i första halvlek, massor av tappade bollar på mitten, som också renderade i två baklängesmål, och en förlust. 0-2 var förresten en riktig kanon som small stolpe in, riktigt snyggt. Ena kanten försvann också helt och där anföll ju så klart motståndarna ett flertal gånger. Det positiva var ju att Anton snyggt räddade en straff, och även den påföljande returen.

I andra halvlek blev det mer speed och hunger men det blev inte så mycket mer gjort trots allt, och jag måste faktiskt berömma Lidingö som spelade aggresivt och stressade BKV hela tiden. Det var svårt att borra sig igenom deras täta försvar och tuffa närkampsspel, ska vi slå såna lag i framtiden krävs det betydligt snabbare bollbehandling än idag, och gärna lite mer rättslagna passningar. Fast det här är inget att deppa över, vi vet alla att BKV är bra mycket bättre än så här, och att det kan se helt annorlunda ut nästa helg. Jag tackar i alla fall för 90 minuter fotboll  idag och önskar er alla en trevlig lördag!!