lördag 9 mars 2013

GUSCHK


BÄSTA NÄRBILDEN 2011 - BELLANDERS KÖTTAR GUSCHK

Ny träningsmatch imorgon för våra vargar, div 2 gänget Gusk kommer på besök och det ska bli intressant. Inte länge sen vi spelade tight mot det här uppsala-laget. Förresten, hur många lag har dom där borta egentligen, typ tjugo känns det som, UNIK, IFK, IF VP, UIK, GUSK, UIF, IKS osv osv osv osv....
Och spelarna far omkring som höstlöv mellan föreningarna, tänkte först redovisa övergångar över ett par år men det blev så sjukt mycket att jag valde att lägga ner det. Men då förstår ni kanske omsättningen.
BKV-Blogg har full koll, lita på det ;)

Gusk har spelat två träningsmatcher i år. Vinst över Spårvägen med 4-2 och oavgjort senast mot Bälinge, som spelar i vår serie, 0-0. Gillar "jättereferatet efter den matchen haha. "Kvällens match blev en tillknäppt historia. Inte många målchanser men varsin ribbträff. 0-0 speglade händelserna".

Vi ses imorgon vargar.... och snälla, piska dom!!"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

1 kommentar:

  1. Kan mycket om ben10 mars 2013 kl. 12:20

    Jag har sätt dom där benen tidigare. Han med kyckling benen till vänster är Tobbe L, och senan till höger ser ut som Martin E

    SvaraRadera