lördag 9 mars 2013

HÄRLIG VINST IDAG


KAN DET BLI BÄTTRE - BKV BESEGRADE GUSKARNA

Dagens träningsmatch mot gästande Gusk (div 2) slutade med vinst för BKV efter det att Andres Thorliefsson gjort 1-0 i första halvlek och Andreas Bellander 2-1 i andra. Och självklart känns det ju lite extra skönt med det här vinsten trots att det "bara" är en träningsmatch, det var ju gusk menar jag ;)
Hade det inte varit för den svinkalla vinden rätt i ansiktet så hade man njutit riktigt gott idag.

Första halvlek spelar BKV riktigt bra fotboll och håller helt klart högre klass än gästerna som är dom som får jaga boll och spelare. Och BKV var faktiskt bara en stolpe ifrån 2-0. Tror det blir en jobbig säsong för det laget med tanke på spel i "tvåan". Personligen så gillar jag ju när lag spelar med lite högre press när det andra laget håller boll, och det var lite sånt man fick se idag, kul! Och efter att ha sett ett antal gusk-chanser med bedrövliga avslut så kändes det inte ens oroligt när dom väl kom till skott. Den gick ju femton meter utanför varje gång. Tyvärr så tappar BKV fortfarande lite för mycket boll på mitten, men idag blev det i alla fall inga mål pga av det.

Andra halvlek blev lite slöare från BKV:s sida, tills gästerna lyckas kvittera lite väl enkelt på ett inlägg. Men efter det så ökade tempot igen och BKV krigar till slut ner Gusk efter det att Andreas B smällt upp 2-1 målet bakom en chanslös keeper. Så snyggt! Tråkigt av den där ständigt kort-viftande domaren att visa ut Lindström efter en protest över utebliven hörna, och det i en träningsmatch liksom. Larvigt! Men men, sammantaget gör BKV en bra match och jag ser ju fortfarande att det finns ännu mer att ta av, så nu börjar man längta efter seriestarten. Kan bli en skojig säsong det här.

Tack för idag vargar, det gjorde ni jävligt bra!!

1-0 målskytten Andres

Svecke väntar på medspelare

Målsugen Bella

Andres med bra häng

Pettsson i höjd-duell

Utvisad Andreas

Bagger biter ihop

Rå-kapning

Johannes

Lite vila i väntan på hörnan

Bara en bild liksom

Matchvinnaren Andreas Bellander

Var är bollen

Viktor på rygg

Sebbe

Skulle inte du göra mål idag Swahnen

Gammal bekanting, Henke

Sveckes så klart, alltid... ps borde inte BKV-Blogg ha ett VIP-kort på Donken ;)

Cool as Isak


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar