lördag 6 september 2014

STRÖMSBERG MOSADE

TENNISSIFFROR - OCH ÖVERTYGANDE VINST

Det blev Kung Hauta som fick jubla mest efter det att slutsignalen gått (6-0), och han fick verkligen se ett BKV i högtryck och som bara öste in målen bakom stackars Martin Sundström i Strömsbergs mål.

Första tio minuterna så pressar Strömsberg ner BKV ordentligt men efter den anstormningen så lyckas BKV förvalta två skott med två mål som resultat. Simon klackar fram till Emil som sätter dit 1-0 i 16:e minuten och sen bjussar Emil tillbaka till Simon i 22:a som trycker in 2-0. 3-0 kommer strax innan halvtid och det är Andreas Bellander som effektivt utnyttjar brorsan Sebbes inlägg... ja ni hör ju, rena lagmaskinen över hela planen.

Sen byter Hauta ut både Henke och Emil i andra då båda två har hotet om ett tredje gult hängandes över sig. Snyggt gjort även om killarna säkerligen skulle velat ha spelat full tid. Andreas sätter sen sitt andra mål genom en snygg dribblingsräd, med assist från Anton (!) i 72:a. Tre minuter senare så gör Kim "femman" efter en fin framspelning från Adam, och kort därpå kliver Andreas Lindström in i matchen och gör iskallt 6-0 på övertid....

Nu var jag tyvärr upptaget med annat denna lördag eftersom familjen kräver sitt ibland men jag hann träffa Timo och han levererade i stort sett allt idag, bilder och kommentarer. Tusen tack säger jag och säkert också blogg-läsarna :)

HÄRLIGT VARGAR.. ni är ju för grymma!! Grattis till tre jävligt sköna poäng!