lördag 13 juni 2015

BKV BESEGRADE STRÖMSBERG


HÄRLIG VINST UPPE I TIERP - VARGARNA ÅKTE HEM MED TRE POÄNG

Jag kan glatt meddela att BKV Norrtälje bortabesegrade Strömsbergs IF med 3-0 efter två mål av Emil Skogh och ett av Andreas Bellander. En härlig vinst så här efter ett par matcher där det mesta har strulat, viktigt att komma in på rätt spår igen och det här kommer garanterat att ge en hel del energi inför vårsäsongens sista match, lördag 22/6 hemma mot Avesta AIK.

BRA KRIGAT IDAG VARGAR!

Här kommer två matchsummeringar från Tom och Timo... vilka underbara killar som levererar till bloggen så att alla vi andra som inte hade möjlighet att vara där får ta del av matchen... TUSEN TACK GRABBAR! ps. vi tackar Timo för bilderna."Vi börjar matchen mycket bra. Första 20 minuterna skapar vi mycket halvchanser och fasta situationer. Därefter tappar vi lite i och med att Sebbe var tvungen att byta och Jonthe får skadekänning. Rätt avvaktande halvleken ut förutom en kontringsmöjlighet för Strömsberg där skottet tog vid sidan av stolpen. I halvlek pratar vi om att tighta till laget och gå upp å pressa lite mer, de ger resultat och Strömsberg blir tillbakatryckta. Emil och Fredde har fina kombinationer på vänsterkanten där Andreas får två superlägen att göra mål men bollen ville inte in och deras målvakt stod för kanonräddningar. Vi fortsätter pumpa på och till slut gör vi 0-1 på ett inspel från Fredrik till mig som en spelare räddar på mållinjen för att sedan landa hos Andreas som trycker in 1-0. Därefter gör Emil en fantastisk frispark till 2-0 och matchen är avgjord och det var inte nog där. Emil drog ett långskott a la Beckham som seglade in i mål. 0-3 helt klart rättvist och jävligt skönt!"

"Spelmässigt hyfsat jämnt, men vi kändes lite lite vassare. Typ 6-1 i hörnor till oss i första halvlek. Det hade inte varit orättvist om vi lett med en eller två baljor i halvtid.  Emil S hade mycket boll på sin vänsterkant, och SIF fick försvara med 2 man mot honom. Men mot slutet av första blev de tvungna att ta till oschyssta medel för att få stopp på honom. Anton gjorde en jätteräddning i första, mål för SIF där, vem vet hur det gått då? I andra lyckades vi även omsätta våra lägen i mål, men vi brände även ett par solklara lägen. Deras keeper gjorde en kanonmatch med några riktigt svettiga räddningar. Men när vi väl fick hål på SIF kändes det ganska säkert. Emil Skog klart bäst på plan."
 Skogh

 Kämpen Noi och Jonthe som fick utgå

 Tvåmåls-skytten Skogh in action

 Kapten Bellander, grym som vanligt

Emil Skogh kör "Skruva den som Beckham"


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

1 kommentar:

  1. Kan tillägga att Strömsberg har överlägset bäst ljud och dj i div 2 #2015
    #15

    SvaraRadera