måndag 1 juni 2015

OMGÅNG 9 SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 9, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.

Arameiska Syrianska - Syrianska IF  1-2
1-0 A Singh 4, 1-1 D Hasler 8, 1-2 K Sharro 77
(Syrian-derby och västeråsarna vinner med en toppad formkurva och det trots missad straff på övertid. Arameiska fortsätter att bränna sitt spel genom att inte kunna avgöra matcherna och Syrianska passar på att sno åt sig tre fina poäng. Trots ett jättetidigt mål så chockas man genom en kvittering kort därpå och ett bakåtmål med kvarten kvar av en inhoppare. Syrianska fortsätter att övertyga och klättrar nu upp till en femteplatsen med bara fyra pinnar upp till serieledarna.)
Nästa match för Arameiska: Sollentuna borta
Nästa match för Syrianska: Skiljebo hemma

Avesta AIK - Strömsbergs IF  0-2
0-1 R Ali 45, 0-2 S Ali 74
(Strömsberg fortsätter att övertyga trots förra helgens fadäs mot Västerås och nu ligger man tia och har behagliga fem pinnar ner till strecket. Avesta spelade tydligen bra men lyckades inte få in bollen inför sina 75 betalande och nu får man åka ner till Västerås som verkar vara kraftigt på gång. 0-1 några sekunder innan halvtidsvilan och 0-2 med kvarten kvar av Ali igen... fast en annan, Roni.)
Nästa match för Avesta: Västerås borta
Nästa match för Strömsberg: Gusk hemma

BKV Norrtälje - Kvarnsvedens IK  2-2
1-0 E Skogh 13, 1-1 R Karlsson 38, 1-2 K Kayal 66, 2-2 J Stahre 71
(Bottengänget Kvarnsveden åker ner till Norrtälje och snor med sig en poäng hem till Dalarna, starkt. Och man har faktiskt ledningen ända fram till 71:a men hemmalagets Jim Stahre får äntligen göra sitt första seriemål för klubben och lagen delar på potten. Jag var inte på plats och jag har inte fått något gehör angående matchbilden så jag överlämnar det åt respektive hemsida, men jag hörde rykten om att BKV ska vara glada över en pinne. Noterbart annars var väl annars att Kvarnlöf var tillbaka (?). Jag hoppas att man är på tårna redan på onsdag borta mot Upsala för då kan hela säsongen avgöras. Poängen för Kvarnsveden räckte dock inte till för att undvika sistaplatsen på grund av att Gusk lyckades vinna. Tufft.

Nästa match för Norrtälje: Upsala borta
Nästa match för Kvarnsveden: Sandviken hemma

Enskede IK  - Upsala IF  1-0
1-0 A Dahl 78
(Serieledande Enskede blev en för hård nöt att knäcka för formstarka Upsala, 1-0 på en tilltrasslad situation, citerar från UIF:s hemsida då jag inte riktigt förstår vad som hände. "Enskedes spelare ser att Björn är lite långt ute och skjuter över och i stolpen och sedan i inre stoplen på andra sidan men både domaren och linjedomare tror att det är stolpe-stolpe" . Enskede dock har en lite enklare förklaring på det hela, men det spelade ingen roll EIK vann och stärkte sin position. UIF får slicka såren och tagga till mot Norrtälje på onsdag, dock utan Elofsson som åkte på sitt tredje gula.
Nästa match för Enskede: Nacka borta
Nästa match för Upsala: Norrtälje hemma

Gusk- Nacka FF 3-2
1-0 D Yaldir 23, 2-0 H Englund 44, 2-1 D Rashida 46, 2-2 P Gerrbrand 82, 3-2 H Englund 86
(Jaha där satt den i det nioende försöket, Gusk vinner en match och det är bara att gratulera. Men det hängde på håret och med bara fyra minuter kvar så hänger Englund in sitt andra mål för dagen och segern är ett faktum. Nacka däremot kom snabbt ner på jorden igen efter klara 5-1 senast mot Avesta och har nu serieledande Enskede i nästa omgång och det trots att spelande tränaren och gamla bajen-killen Gerrbrand nick-nätade med bara åtta minuter kvar.)
Nästa match för Gusk: Strömsberg borta
Nästa match för Nacka: Enskede hemma

Sandvikens IF - Sollentuna FF  2-0
1-0 H Öhagen 25, 2-0 A Allison jr 74
(Toppmöte på Jernvallen inför hela 739 åskådare och hemmalaget vann efter ett mål i vardera halvlek och Sollentuna åker på andra raka förlusten och bara en inspelad poäng på tre matcher. Sandviken seglar upp på andra plats i den ganska öppna tabellen och har nu bra häng på serieledarna Enskede. Sandviken har dock lite problem med tanke på att både Österberg och Sipuri är avstängda mot KIK nästa match. Och SFF får klara sig utan herr Åberg mot Arameiska. )
Nästa match för Sandviken: Kvarnsveden borta
Nästa match för Sollentuna: Arameiska hemma

Skiljebo SK - Västerås IK  1-2
0-1 J Bäck 44, 0-2 S Berg 51, 1-2 D Grabus str 82
(Två bedrövliga hemsidor med noll info, men man kan ju snabbt konstatera att Västerås verkade gå på knock med sina fem gula kort på 48 minuter och 0-1 i 44:e och 0-2 i 51:a av S Berg som verkar ha kommit igång nu. Men nu får man nog ta och se upp lite för laget har mest varningar av alla och det kan straffa sig. Skiljebo får inte till det och har nu tre förluster på de senaste fyra försöken vilket var lite det jag anade efter det deras otroliga seriestart, och nu får man dessutom både Owusu och Wissing (!) avstängda mot syrianerna borta, torskvarning nummer fem på den.)
Nästa match för Skiljebo: Syrianska borta
Nästa match för Västerås: Avesta hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar