lördag 30 januari 2016

VAD HÄNDER I VARGARNA, DEL 1


LÅNG TID MELLAN SÄSONGERNA - VEM ÄR KVAR, VEM HAR KOMMIT

Bloggen känner sig väldigt väldigt ensam nu efter det att Svenska Fans la ner och det "bara" är NT som följer upp. Ok, jag har kastat lite skit på NT förut om deras otroligt dåliga uppdateringar men där har dom bättrat sig något grymt, stor cred! Förra året hann jag knappt hem efter matchen innan dom hade presterat, jättekul! Det klart vi ska ha en lokal-blaska på hög nivå när det gäller stans största och bästa klubb.

Men hur som helst så har jag nu lyckats få tag i lite ny info om klubben, spelarna och ledarna.

- Noi Olafsson, alla vet ju redan om att Noi just nu tränar för Vasalunds IF, och till och med har spelat match mot AIK. Noi har dock kontrakt och kommer således att kosta att lösa ut. Vore jobbigt om han gick vidare eftersom jag anser att han är en grym tillgång för en klubbmaskin som BKV. Men jag önskar honom verkligen alla lycka till, en underbar kille som är värd så mycket.

- Tom Stahre har ett ben inne i Östers IF och vad jag har hört så är det studier och ambitioner som gäller för honom. Växjö är en bra utgångspunkt men inte lika bra som Norrtälje. Lika där, bloggen önskar lycka till!

- Sebastian Bellander, är på gång till Carlstad United och jag hoppas verkligen att att han får som han vill. Ödmjukare kille finns inte, älskar Sebbe. Men... jag personligen tror ju inte att den klubben är någon språngbräda så jag hoppas att du får riktigt bra betalt i så fall. Stanna och ta upp oss i ettan istället, styrelsen kan säkert börja betala lite mer för er som tvekar. Eller?

- Jim Stahre, Emil Skogh? Just nu trygg en relativ tystnad.

- Micke Swahn, försvinner dock till Rimbo IF och det är bara att gratulera dom. Men jag hyllar honom inte mer han har ju till och med fått ett eget inlägg på bloggen. Ja ni som känner honom vet ju att han lätt får tuppkam ;)

Är det något på gång in i klubben då, ja det ser ut som om att vi kan få tillbaka två tunga namn och jag håller verkligen tummarna för det. Två bloggen-favoriter som följt mina fotspår i många år, Kim Askebris och Fredrik Wessberg som enligt rykten har flyttat hem till Rimbo igen, Jag hoppas verkligen inte att ni tvekar när det gäller klubbval. Ni är sjukt bra på planen grabbar!

Martin Larsson från Åkersberga (Stahre Akademin) låter lite som klart men ej säker.
Aleksander Benedikz är nog ett frågetecken, vet ej, tror nej.

(Återkommer med mera senare, och jag reserverar mig redan här och nu för eventuella fel eller gamla uppgifter, det är inte helt lätt ska ni veta. Tack till mina "källor".)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar