söndag 19 juni 2016

OMGÅNG 12, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 12 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


Boo FK - Gusk  1-2
1-0 F Sanneh str 50. 1-1 A Kanjou str 59, 1-2 M Mellberg 75
En mållös första halvlek följdes av en dramatisk andra där Boo tar ledningen och fick hålla den i fem cirka tio minuter. Sen vänder Gusk på steken med kvarten kvar då man får en straff som Mellberg sätter dit. Det blev sen tätt och hårt och tio minuters bombardemang från Boo-spelarna men Gusk höll undan och åkte hem med alla poängen. Lagen bytte plats i tabellen, Gusk klättrar hela tiden nu medans Boo sjunker, formkurvorna pekar tydligt uppåt respektive neråt.
Odds: 3,20
Publik: 80


Håbo FF - Sollentuna FK   0-3
0-1 M Thorstensson 3, 0-2 A Johansson 10, 0-3 V Eriksson 62
Det sa BOOM BOOM och Sollentuna avgjorde matchen på tio minuter, Håbo hade enligt rapport alldeles för stor respekt för seriefavoriterna och det straffade sig hårt. Hade man lagt den känslan på hyllan inne i omklädningsrummet innan man gick ut så hade det säkert sett annorlunda ut, även om dom kanske inte hade vunnit ändå. Nä Håbo måste skärpa upp sig rejält nu, nedflyttningen närmar sig mer och mer för varje omgång. Sollentuna därmed ser starka ut och poängen bara rasar in oavsett om laget spelar bra eller inte, ett lag i flyt just nu helt enkelt.
Odds: 1,50
Publik: ?


Kvarnsvedens IK - FC Gute   2-1
Kvalspels-pressade Kvarnsveden gör en heroisk insats efter fem raka utan vinst när man slår ett av topplagen. 1-0 på straff blir 1-1 på straff, för att sen avsluta det hel med ett spelmål med bara två ynka minuter kvar. Blytung resa hem för gotlänningarna som nu tappade mark gentemot BKV och Sollentuna men desto gladare miner då i Borlänge eftersom poängen var livsviktiga i bottenstriden och där man nu bara har en pinne upp till fast mark.
Odds: 4,75
Publik: 115


Skiljebo SK - IK Franke  2-1
0-1 A Emanuelsson 6, 1-1 H Safari 33, 2-1 J Böckert 34
Tro det eller inte men Franke tog faktiskt ledningen redan efter se minuter i Västeråsderbyt, en chock för formtoppade Skiljebo. Men efter en halvtimme rasslade till i Frankes nät två gånger inom loppet av 110 sekunder och det var ridå ner för frankeiterna och nedflyttningsplatsen är fortfarande ett faktum. Och nu får man dessutom klara sig utan både A Johansson och Zarifnejad i nästa match.
Odds: 1,65
Publik: 149


Sundbybergs IK - BKV Norrtälje  1-1
1-0 23, 1-1 O Kiianlinna 87
Monsterpubliken på hela femtio pers fick se sitt Sundbyberg ha ledningen i 64 minuter innan mittbackklippan Oskar Kiianlinna satte ditt kvitteringen med bara tre minuter kvar att spela. Många trodde nog på bortavinst här men Sumpan krigade verkligen för sina viktiga poäng, BKV däremot halkade efter lite i toppstriden och vi kan konstatera att det går lite trögare nu när Bellander saknas i laguppställningen. På tal om det, jag såg namnet Kvarnlöf i programbladet, va är han tillbaka igen eller? BKV har tre raka oavgjorda nu och längtar förmodligen väldigt efter sommarvilan och lite återupphämtning.
Odds: 3,75
Publik: 50Syrianska IF - Västerås IK   2-0   
1-0 Självmål 72, 2-0 S Plavsic 92
Syrianska går till sommarvila utan en enda förlust på hemmaplan, och det klart att dom flesta trodde på det innan domaren blåste för spel mot seriejumbon och lokalkonkurrenten men det blev svettigt värre. Faktum är att VIK med lite flyt hade kunnat leda efter första halvlek, man hade till och med en boll i ribban. Men i andra så händer det, ett självmål med kvarten kvar och sen vid bortalags-press så kommer också 2-0 på övertid av skyttekungen Sasa. Bra jobbat men knappast övertygande, vilan kommer lägligt. Syrianska Orolin avstängd när höstsäsongen börjar efter sitt tredje gula.
Odds: 1,30
Publik: 336


Värmdö IFKarlbergs BK   0-1
0-1 M Karelius
Karlbergs skyttekung avgjorde på övertid i ett tätt Stockholms-derby, och KBK tar tre grymt viktiga poäng med bara ynka trettio sekunder kvar att spela. KBK fortsätter övertyga och dominerade stundtals matchen med en hel del frilägen och bra passningsspel, men Värmdö stred tappert emot hela tiden. Nästan synd om hemmalaget att drabbas av så sent mål men jag tror nog att dom med lite distans till matchen anser att det trots allt var ganska rättvist.
Odds: 1,75
Publik: 89


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar