onsdag 27 juli 2016

OMGÅNG 14, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 14 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

NYHET..... 

OMGÅNGENS OMGÅNGARE:
Omgångens lirare: Kvarnsvedens Serhanoglu, Håbos Kristiansson och Syrianske Bahar, som alla tre stod för ett hat-trick i denna omgång. Grattis till er.
Omgångens topp-lag: I brist på annat och med tanke på utklassningen, Kvarnsveden.
Omgångens botten-lag: Syrianska IF, behöver väl knappast förklara varför va, 3-12 bakåt ajajaj.
Omgångens publik: Ingen, dåliga siffror överallt. Skärpning alla!
Omgångens övrigt: Vissas hemsidor fortfarande urusla, uppdatera!


Kvarnsvedens IK - Syrianska IF   8-0
1-0 R Karlsson 23, 2-0 D Wahib 30, 3-0 F Tayfur 53, 4-0 E Hjälte 57, 5-0 C Serhanoglu 64, 6-0 C Serhanoglu 70, 7-0 T Laham 80, 8-0 C Serhanoglu 91
Höstsäsongens första match i serien bjöd på en riktig smällkaramell när bottenlaget KIK tvålade dit serie-femman Syrianska med ofattbara 8-0! Och vi fick även se den femte hat-tricket för säsongen, nu dit-prickat av Celal Serhanoglu på lån från Dalkurd. Alltså vad hände här, 2-0 i halvtid och sen sex baklängesmål är ju helt oförklarligt, det ska bara inte kunna hända. Lite läskigt nästan med tanke på att en viss klubb har varit inblandat i många tidningsartiklar gällande spelfusk, nej jag säger det inte men visst ryggar man till. Grymt bra spelat Kvarnsveden!
Odds: 4,35
Publik: 105

Boo FK - Karlbergs BK   2-4
0-1 S Sabetkar 13, 0-2 M Karelius 12, 0-3 M Karelius 38, 1-3 J Granström 40, 2-3 SM 47, 2-4 S Abohwo 70
Efter elva matcher på bänken så fick äntligen Karlbergs reservmålvakt Simon Lundberg chansen och han gjorde det med besked, synd dock att hans egna spelare gör mål på honom. Matchen var egentligen ursinnig siffermässigt med tanke på 0-3 i halvtid men sen kommer Boo tillbaka och lyckas reducera upp till 2-3 och det blev lite nerv igen Men Karlberg avgör det hela genom Abhwos 2-4 mål med tjugo minuter kvar och nu har KBK ett riktigt riktigt bra slagläge bakom topplagen med sin tredjeplats. Jag tror dom här killarna blir farliga framöver men då gäller det att hålla huvudet kallt och inte dra på sig en massa onödigt med tanke på alla onödiga kort tidigare, men jag anar att "någon" redan har insett det.
Odds: 2,40
Publik: 75


Håbo FF - Syrianska IF   4-3
0-1 J Bahar 12, 1-1 J Kristiansson 17, 1-2 J Bahar 21, 2-2 J Backlund 35, 2-3 J Bahar 58, 3-3 J Kristiansson 82, 4-3 J Kristiansson 97
Nytt tungt bakslag för syrianerna som åter igen förlorar, andra torsken på bara fem dagar. Ok den här gången var det betydligt jämnare och man hade faktiskt ledningen med bara åtta minuter kvar att spela. Men dom kommer in den där sista nervösa kvarten där man tidigare har haft jätteproblem och nu slog hjärnspökena till igen och Håbos Jimmy Kristiansson smäller in två snabba och gör matchens andra hat-trick, Jonathan Bahar stod för det andra. Bra jobbat av Håbo som överlämnar kvalplatsen till Värmdö men illa illa för Syrianska som nu tappade en massa fina poäng i toppstriden och som nu får tre man avstängda mot Gusk, Paldan, Habának, och målvakten Öhman som åkte på ett rött kort med en halvtimme kvar att spela (som stod i buren eftersom ordinarie Görazon var avstängd). Cirkus Syrianska fortsätter.
Odds: 1,95
Publik: 213


Skiljebo SK - FC Gute   3-3
1-0 J Böckert 30, 1-1 M Kettler 53, 2-1 J Böckert 58, 2-2 V Dahlström str 69, 3-2 H Tjärnhell 82, 3-3 A Avric 94
Svängigt värre i Västerås där hemmalaget leder matchen hela tre gånger men där gotlänningar envist kvitterar, och det sista målet sattes dit i 94:e minuten. Tungt för Skiljebo och inhoppande Tjärhell som gjorde 32 efter fem minuter på plan och med bara åtta kvar av matchen, men Gute var nog ganska nöjda med poängen till slut. Gutes duktiga Dahlström upp i skytteligatopp efter sitt straffmål.
Odds: 3,60
Publik: 200


Sundbybergs IK - Sollentuna FK   1-2
0-1 M Thorstensson 13, 0-2 M Thorstensson 68, 1-2 A Irnpak 78
Serieledarna Sollentuna bara ångar på och har inte förlorat sedan den tjugonionde maj. Och nu har man en fin fempoängs-ledning ner till tvåan BKV Norrtälje, det verkar som att favoritskapet är på väg att infrias i år och division ett väntar runt hörnet. Sundbyberg gör det bra trots att man bara var tio man under hela andra halvlek efter som Kim blev utvisad av någon anledning som jag inte vet.
Odds: 1,60
Publik: ?


Värmdö IF - Kvarnsvedens IK   0-0
0-0 
Kvarnsveden som fördubblade sin målskörd senast mot Syrianska fick soppatorsk mot Värmdö, men kniper ändå en viktig poäng. Faktum är att man nu ligger på en nionde plats men har bara en pinne ner till kvalplatsen igen... som Värmdö just nu har halkat ner på. Att det slutade mål-löst var kanske inte så himla oväntat med tanke på att Värmdö är sämst av alla att göra mål på hemmaplan (6) och KIK på bortaplan (3). Värmdös Christensen slipper åka till Gotland nästa helg, avstängd.
Odds: 3,60
Publik: ?


Västerås IK - IK Franke   4-2
1-0 A Botvidsson 33, 1-1  A Emanuelsson 45, 2-1 L Carratu 48, 3-1 R Rönnholm 52, 3-2 S Forsberg 67, 4-2 L Carratu 68
Västeråsderby igen och denna gång en ren jumbo-final där VIK var dom som tog hem dom oerhört viktiga poängen, mycket tack vare Lorenzo Carratu som gjord sina två första mål för säsongen och då har han alltså spelat samtliga fjorton matcherna. Franke var med ändå in i halvtid och hade chansen, men VIK var dom som ville mest och när man ökar på till 4-2 bara en minut efter Frankes reducering så var det ridå ner.
Odds: 2,75
Publik: 200


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar