onsdag 19 oktober 2016

SERIEN ÄR SLUT


FESTEN ÄR ÖVER - FOTBOLLEN ÄR SLUT

Som ni redan vet så är division 2 Norra Svealand slutspelad och segrade där gjorde Sollentuna FK som ska ha ett stort grattis till spel i ettan nästa säsong, Karlberg kommer att få kvala och det följer vi så klart, Hudiksvall borta 23/10 och segrarna vilar sen en helg medans förlorarna möter FC Linköping 29/10. Ut åker Västerås IK och IK Franke så nu slipper vi förhoppningsvis ett par resor till Västerås nästa år. Kvalar för att få stanna kvar gör som bekant Kvarnsvedens IK och vem det kommer vi att ha ögonen på så klart, match mot Nordvärmland FF borta den 23/10

BKV Norrtälje slutar på en helt ok fjärdeplats även om det svider lite med tanke på höstsäsongen. Jag är dock stolt över hur laget har presterat med tanke på förutsättningarna och killarna, tränarna och staben förtjänar verkligen en stor applåd över säsongen totalt. Nu ser vi fram emot avslutningsfesten näta helg, kan bli några smyg-bilder därifrån hehe.

Inom några dagar så kommer den årliga serie-summeringen där ni kan läsa om hur alla presterade, lag, spelare publik osv, men jag inväntar ett par matchrapporter till som tyvärr dröjer lite. Men håll koll och kika in lite då och då så får ni förhoppningsvis snart läsa om det.

TACK ALLA LÄSARE för denna säsong och jag hoppas verkligen att ni har haft lite glädje av alla bilder och diverse läsning. Och som vanligt ska jag fundera lite över en eventuell fortsättning på bloggen till nästa säsong... sponsorer välkomnas givetvis, behöver ett par tusen för att bedriva det hela så det är inga större kostnader. Åter igen, TACK ALLA!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar