fredag 14 april 2017

OAVGJORT MOT FORWARD

BKV TOG LEDNINGEN - MEN FÖLL PÅ ETT SJÄLVMÅL

Sammanfattar matchen med två ord, stenhårt och svinkallt! BKV gjorde en riktigt riktigt bra match idag och tar ledningen i andra halvlek genom en av matchens lirare, Micke Mellberg, som äntligen fick "måla" i BKV-tröjan. Jag är dock väldigt ledsen över jag inte fick med målet på bild eftersom kameran stod i film-läge, fiasko. Tyvärr så kvitterar motståndarna bara några minuter efter ledningsmålet, eller nja det var ju faktiskt BKV som gjorde det målet också, vassego Forward. Matchen slutar alltså 1-1 och jag är säker på att den här poängen stärkte många i laget inför framtiden, det kan bli skoj mot Sundbyberg nästa helg. BRA KRIGAT BKV!
(matchreferat får ni läsa på respektive lags hemsidor)