lördag 22 april 2017

SUNDBYBERG VANN

BKV FÖLL TUNGT - NOLL MÅL, NOLL POÄNG

Det blev tyvärr inga poäng för BKV Norrtälje idag eftersom man förlorade med 0-2 mot Sundbyberg. Och Sundbyberg var det klart bättre laget i första halvlek, BKV kommer inte alls upp i någon som helst standard. Slarvigt passningsspel och passivt försvarsspel och 2-0 i halvtid är tyvärr inte helt orättvist. I andra halvlek så vänder BKV däremot på det hela och är det klart bättre laget men tyvärr utan att göra mål på de chanser som dyker upp. Det känns som tre bortkastade poäng då BKV klart visar upp i andra hur mycket bättre man är när man väl tar tag i matchen. Bjöd vi bort tre poäng idag? Kom igen nu killar, släpp handbromsen och bara kör nästa gång... självförtroende!!