söndag 18 juni 2017

ÅRETS KÄFTSMÄLL

BKV SIMMAR LUGNT I FÖRSTA - MEN FALLER PLADASK I ANDRA

Vi Norrtälje-supportrar har det verkligen inte lätt just nu, inte ett segerjubel på tolv matcher så här långt men idag levde i alla fall hoppet om en trepoängare då killarna mötte tabell-jumbon Håbo FF. Och det tog bara fyrtiofem sekunder (!) innan BKV tog ledningen på en hörn-nick av Shakew och ytterligare trettio minuter innan 0-2 kom av Pettson, också det på nick. Håbo reducerar dock innan halvtidsvilan men det ser bra ut och BKV har det hela under kontroll.

I andra halvlek utökar Sylvyn ledningen till 3-1 och nu vädrade dom flesta att årets första vinst skulle komma. Men då händer det som bara inte får hända, två gånger om! Först 2-3 i 66:e och 3-3 i 67:e, alltså två mål på en enda minut, och sen 3-4 och 3-5 i 74:e respektive 76:e, alltså två mål på två minuter. Fyra baklänges mål inom loppet av tio minuter mot ett bottenlag är alldeles för dåligt och nu märks det tydligt att det är något som är fel med truppen. Hårda ord idag kanske men vi måste nog sluta blunda och tro att bara vi tänker positivt så vänder det, som tur är så kommer sommaruppehållet om ca tio dagar och då får man sätta sig ner och analysera vad som händer i lugn och ro. Hur räddar vi ett förnyat division två kontrakt? Nyförvärv?

Två matcher kvar av "vår-säsongen", Syrianska hemma om bara några dagar och sen i den sista blir det mot svårast möjliga motstånd, serieledande BK Forward borta.