onsdag 21 juni 2017

DÄR SATT DEN

ÄNTLIGEN KOM FÖRSTA VINSTEN - OCH DEN ÄR VI SÅ JÄVLA VÄRDA

Har precis kommit hem efter att ha sett BKV Norrtälje vs Syrianska IF och det är med ett stort leende som jag skriver att det blev vinst med 3-1, underbart. BKV startade matchen i ett riktigt bra tempo och gör mål redan efter en kvart genom Ash som snyggt smäller in den i bortre målgaveln, sen åker Syrianerna på en straff efter det att Barlay solklart fällt en inrusande Andreas Bagger och den sätter Fredrik Kayembe iskallt i mål... två gånger om eftersom domaren tyckte att straffen skulle gå om av någon anledning. Efter det så blir det lite kaos bland ledarna på bänken och en av dom blev hemskickad, är det inte på plan så är det bredvid, Syrianska i ett nötskal, 27 gula och 4 röda på tretton matcher är bra jobbat, eller inte kanske. SIF gör 2-1 och det blir lite av dödstyst på arenan med tanke på poäng-släppet mot Håbo senast men BKV rider ut det hela.

I andra halvlek så är det svängigt värre och BKV äger den första halvan och SIF den andra. Jätteskönt att få se Andreas Bellander kliva in på gräset igen i den 55:e minuten. Välkommen tillbaka mannen. Efter ca 65 minuter så sitter 3-1 och det är Fredde Kayembe igen men den här gången så stjäl han bollen av en vilsen SIF-målvakt och skär rakt in och sätter bollen öppet mål. Matchen spelas av och BKV känns trygga i spelet igen även om jag vill se lite mer hemjobb eftersom det ju är så lätt hänt liksom. Det var sjukt nöjda killar efter matchen och jag tror att samtliga spelare känner att den där jävla "icke-seger-sviten" nu kan packa ihop och dra. En match till sen blir det vila killar, kämpa!

BRA JOBBAT KILLAR  <3 .... OCH TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!