söndag 18 februari 2018

OAVGJORT MOT VÄRMDÖ IF

TRÄNINGSMATCH #3 - VÄRMDÖ IF HEMMA

Det blev åter igen ett oavgjort resultat när BKV träningsmatchade, denna gång 1-1 mot gästande Värmdö IF. Tyvärr ligger jag nerbäddad tillsammans med flunsan från helvetet så jag missade tillställningen. Men BKV:s hemsida gör nu för tiden ett gediget arbete och jag kan således saxa lite text därifrån, Norrtelje Tidning däremot gör tvärtom när man kräver betalt för att läsa nyheter. Uselt! Men bra jobbat laget, staben och publiken!

"På en ovanligt vindstilla Norrtälje Sportcentrum (det var svinkallt ändå,) tog vi denna lördag emot Värmdö IF som 2018 ska spela i division 2 SS. Vi börjar matchen något trevande och gästerna från Värmdö tog snabbt kommandot. Efter tiotalet minuter hittade vi in i spelet och kunde äta oss in i matchen. I den 29:e minuten kunde vi rättvist ta ledningen efter att Simon Sellin snyggt och effektivt tagit sig fram på vänsterkanten. Med ett fint inspel hittade han Fred som med en halvträff stöter bollen i mål. Några minuter senare fick Värmdö chans att kvittera på en straffspark. Men provspelande Rager ville något helt annat och kunde snyggt rädda straffen som slogs lågt i straffskyttens vänstra hörn. Resterande del av första halvlek bestod främst av kamp och lite mindre skönspel. Hemmalaget vinner trots allt halvleken knappt på poäng.

Den vindpinade publiken han knappt bänka sig innan Värmdö hade kvitterat. Rager missbedömde ett inlägg som gästernas anfallare inte hade några större problem att stöta in. Efter målet pumpade ”vargarna” på och hade flera mycket goda chanser att avgöra matchen. Trots en intensiv forcering lyckades vi inte trycka in ett segermål. Det positiva är att vi visar prov på en mycket god fysik. Vi ser starka ut både i närkampsspelet och djupledsspelet. Det bådar gott. Stort plus till backlinjen som gör det mycket bra. Utropstecken till Pontus C som visade att han mycket väl kan användas som mittback.