fredag 30 mars 2018

BKV VANN STORT ÖVER VIK

HÄRLIGT GENREP INFÖR PREMIÄREN - BKV IMPONERADE

Har precis fått besked om att BKV vann sin sista träningsmatch inför seriepremiären nästa lördag. Och det var ju ett grymt bra genrep där man besegrar Västerås IK med hela 5-1. 0-1 (30), 0-2 (45), 0-3 (47), 0-4 (56), 1-4 (70), 1-5 (73). Snyggt jobbat killar!

Här kommer en snabba matchrapport från Kapten Kiianlinna:
"Sett över hela matchen hade vi bra kontroll. I första halvlek hade vi bollen nästan hela tiden, tog bra löpningar och skapade några chanser, varav vissa resulterade i mål. Vi rullade bollen bra till varandra som vi pratat om att vi skulle göra.
Andra halvlek såg delvis likadan ut, men efter ett tag kom de in i matchen mer och vi blev lite passiva. Deras mål kom efter flipper i straffområdet. Sammantaget ett bra genrep där vi visar att vi är ett nummer större."

Passar också på att hälsa alla en GLAD PÅSK!!