söndag 18 mars 2018

KAPTEN KIIANLINNA


DAGEN EFTER MATCH - OCH NÅGRA SNABBA FRÅGOR TILL LAGKAPTENEN

- Grattis till gårdagens vinst Oskar, hur känns det så här dagen efter?
- Tack! Det känns bra att vi vann och höll nollan. Sånt är viktigt för känslan och självförtroendet.
- Hur upplever du själva matchen mot Boo, ur lagets perspektiv?
- Jag tycker att vi hade kunnat göra det bättre. Om vi hade haft mer fokus och intensitet i både anfall och försvar hade vi kunnat vinna större. Tempot i matchen blev ganska lågt vilket inte är det bästa för oss när vi laddar för en tuff säsong. Det fanns dock positiva delar och som sagt så vinner vi ju och håller nollan.
- Din egen insats, form, känsla, krämpor?
- Överlag känns det bra för mig, även om det finns många delar under försäsongen jag hade kunnat och velat göra bättre. Känslan i allmänhet är att det är väldigt roligt på både träningar och matcher och att jag ser fram emot säsongen.
- Var det någon som stack ut igår tycker du? Och varför?
- Jag tycker att Jonathan Gillberg stack ut. Han är enormt skicklig med bollen och drev idag flera gånger upp den i planen på ett bra sätt.
- Hur har du känt i årets träningsmatcher, sju stycken till antalet 2-2-3 och 7-14 i målskillnad. Ett mål framåt och två bakåt i snitt/match, hur vänder ni på det tex?
- Det är klart att vi inte kan vara helt nöjda med en sådan statistik. Vi har blandat och gett lite. Det blir lätt så att man är väldigt noga med allt när man möter bättre motstånd, men tummar lite på vissa saker mot lag som vi på pappret ska slå. Det sitter mest i huvudet tror jag, men blir väldigt viktigt när vi börjar spela om poäng.

- Seriepremiären är tre veckor bort, vad kan vi förvänta oss av BKV tro?
- Det är en svår fråga. Jag har en bra känsla inför säsongen, men vi kommer att få jobba hårt för varje poäng. Vi har haft ett antal veckor på oss att spela ihop laget och sätta grunderna, och gör vi det vi ska kommer vi att kunna klara oss bra.
- Har du koll på motståndarna? Vilka lag tror du kommer att kriga om seriesegern?
- Vissa lag i serien har jag aldrig mött, och vissa känner vi sedan förut. En gissning är väl att Vasalund och Skiljebo kommer att vara med i toppen.
- Hur känns årets spelartrupp, är känslan i omklädningsrummet? Vem är årets pajas?
- Spelartruppen känns bra. Vi har roligt tillsammans och flera unga spelare tar ett bra ansvar, vilket underlättar för oss som varit med lite längre. Pajaser finns det flera som skulle kunna kallas, men jag säger nog Simon Sellin. Verkligen en pajas på ett positivt sätt, han sprider mycket glädje i laget.
- Vem vinner den interna skytteligan, ful-ligan?
- Om de håller sig skadefria tror jag att det blir en hård kamp om skytteligan mellan de som vanligtvis spelar forwards. Vi har ju ett antal som kan spela där. Tråkigt svar kanske men svårt att förutspå vem som vinner skytteligan. I fulligan tror jag att Simon Sellin och Pontus Carlsson kommer att tampas.
- Förresten, hur hur ser det ur på värvningsfronten, hur många har ni i truppen nu?
- Vi har gjort flera bra värvningar, både från lag inom och utom Roslagen. Exakt hur många vi är i truppen vet jag inte, men den börjar ta form och de som anslutit känns som spelare som kommer att kunna ta ansvar och vara nyttiga för oss.
- Till sist, de senaste tre åren har du spelat i 77 av 78 möjliga matcher. Hur är det möjligt?
- Jadu haha... En del av det hela är förstås att jag haft lite tur och inte blivit skadad. Utöver det vill jag i alla fall tro att all träning ger resultat, att jag ger mig själv förutsättningar för att kunna spela så mycket. Väldigt roligt är det i alla fall och en spännande personlig utmaning att få sviten att hålla så länge som möjligt.
- Härligt Oskar och tusen tack för att du tog dig tid.
- Tusen tack själv, hoppas på fortsatt många intressanta blogginlägg.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar