lördag 5 maj 2018

STOCKSUND VANN

TUNGT STOCKSUND - BESEGRADE BKV

Det blev tyvärr förlust för hemmalaget med 0-2 idag mot gästande IFK Stocksund. Jämt och tätt i första halvlek men ändå med ett övertag för IFK som också vaskade fram massvis med hörnor och efter tjugotvå minuter så bombade Boström in 0-1, kanske lite väl enkelt att han får komma till skott. Stocksund var det bättre laget det är bara att erkänna och dom kommer att vara med i toppen säsongen ut, BKV behöver inte skämmas och det är var ju lite synd att vissa drogs med förkylning vilket drabbade laguppställningen lite här och var.

BKV kämpade vidare i andra halvlek och hade ett par bud på mål, så även Stocksund som också vaskade fram en ur min ögon sett lite väl lätt straff i 78:e. Makolli gjorde inga misstag utan satte in 0-2 på fel sida om dagens suveräne Rabandi i vargarnas mål och där dog tillställningen. Kan väl avsluta med att jag anser att domare Sundell helt klart missade straffen till BKV i första halvlek när kapten Widfalk "trippar" Fredde. Whatever, det är bara att gratulera Stocksund till tre fina poäng och för BKV:s del gäller det att friskna till och sen brotta ner Valbo FF borta nästa helg.

ps. Vill sällan lyfta fram någon spelare före andra men efter att ha läst Hautas ord i NT så tillägger jag att Mackan var sjukt bra idag. Fortsätt så. Ger även ett plus till Oskar som fick jobba som ett svin där bak.