söndag 20 maj 2018

VASALUND VANN

BKV FÖLL MOT SERIELEDARNA - MEN STOD UPP BRA ÄNDÅ

BKV Norrtälje - Vasalunds IF 1-3, och det efter 0-2 i halvtid. I första halvlek dominerade Vasalund stundtals och BKV fick mest jaga boll men laget höll ihop det hela ganska bra fram till en riktig "målvaktstavla" och 0-1. Tyvärr så lyckas gästerna även få in en boll till på en lite för enkel situation och sånt straffar sig mot bra lag. I andra halvlek kommer ett par byten som gjorde att BKV lyfte sig rejält och man träffar stolpen klockrent men har oflytet kvar sedan förra matchen mot Valbo där samma sak hände. I slutet av matchen trycker BKV på och får då in en reducering i 88:e, fast ett par minuter in på övertid så kontrar Vasalund snabbt och avgör det hela med matchens sista spark. 1-3 slut. Det är bara att bita ihop och komma igen, kanske nästa helg mot Gute borta, men det bli svårt.