lördag 13 oktober 2018

TÄBYTORSK

BKV FÖRSÖKTE - MEN RÄCKTE INTE TILL

Det bidde ingen vinst idag heller, mittengänget och bortaspecialisterna Täby fixade sin sjätte bortavinst för året, 6 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster. Och hemma har man bara vunnit 2 (?) Hur som haver så vinner Täby rättvist med 1-0 och laget bjöd på riktigt bra spel stundtals, i alla fall i första halvlek. där BKV hade svårt att hinna med men äter sig in ni matchen mer och mer efter baklängesmålet som rullade in i trettonde minuten. I andra halvlek kändes det mer som att Täby mest försvarade ledningen och BKV försökte och försökte men vägde alldeles för lätt i anfallen. Det är bara att gratulera Täby till dom tre poängen efter tre raka förluster.