tisdag 29 januari 2019

INSIDE BKV


VAD HÄNDER I BKV - HUR ÄR LÄGET

Jag kollade upp dagsläget i BKV:s spelartrupp med tanke på att det snart är dags att kliva ut på planen igen, första träningsmatchen är om mindre än två veckor hemma mot Ängby IF men det återkommer vi till lite senare.

Som jag skrev härom dagen så har alltså Shirko lämnat BKV för spel i Arameiska. Och här kommer lite mer fakta om truppen. Filip Ärlebrant försvinner också, klar för Kungsängen. Yaffet (ny klubb ej klar). Och så kan vi nog förvänta oss att målvakten Rager tyvärr kommer att avvika framöver, han vill och har givetvis kapacitet att spela högre upp. Ny klubb ej klar ännu dock. Sedan har vi slitvargen Bagger som tyvärr har väldigt svårt att få bukt på sina skadebekymmer. Killen lever med ständig smärta och klubben har försökt med det mesta för att åtgärda honom, men problemen verkar kvarstå. Rehab-vila just nu och vi håller så klart tummarna för att han ska koma tillbaka till spel. Oerhört viktig pjäs med en underbar inställning, kämpa Bagger!

Övriga i truppen, suveräne Oskar Kiianlinna har skrivit på nytt avtal, mycket viktigt och bra. Jim Stahre ser ut att gå mot en säsong där knäproblemet går mot ljusare tider. Han kommer att smyga igång väldigt försiktigt. Simon Sellin är klar och taggad. Erik Sundqvist är klar och ser otroligt stark ut. Marcus Storäng är klar, en nyckelspelare 2019? Zacke klar, Emil Freij klar, Simon Andersson klar, Shakew klarFred blir förmodligen kvar om ingen klubb högre upp skulle komma med ett för honom bra och spännande erbjudande.

Gabbe rehabar och kommer att trappa upp träningen under februari/mars. Andreas Carlsson kommer att bli vår etta i år, klar. Linus Lindqvist är en ny spännande spelare från Rimbo IF, förfogar över en fin vänsterfot  och har mycket bra fysik. Till slut så kommer man även att lyfta upp ett par spelare från BKV 2, Max Temrin, Rasmus Rehnberg och Adam Karlsson.

Ja just det, den grymma tränarduon Peter H och Peter J stannar ju också, mycket mycket viktigt.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar