torsdag 10 september 2020

I HELGEN AVGÖRS ALLT

VAR HAMNAR BKV - PÅ LÖRDAG VET VI

Så här det, vi ska inte sticka under stolen med att BKV Norrtälje kanske inte har levt upp till förväntningarna i år och att laget ligger lite risigt till i tabellen just nu. Plats åtta, strax ovanför nedflyttningsstrecket, men.... det är fem omgångar kvar, det skiljer bara tre poäng mellan samtliga lag mellan strecken, alltså mellan lag 3 och 8. Så där är det med andra ord rena getingboet. Men sen då?

På lördag möter BKV tabellettan FC Järfälla borta, ett hitintills obesegrat Järfälla som har imponerat lite grann. Men jag är inte det minsta orolig, jo visst kan BKV förlora men truppen ska inte darra det minsta med tanke på hur effektivt man brottade ner förra tabellettan Arlanda i lördags. Nej med full fokus så är tre poäng redan halvvägs hemma, känn ingen press killar ;) Och med en vinst här så finns givetvis chansen att fortfarande nå kvalplatsen uppåt, men då är vinsten ett måste för annars är det "trean" även nästa år.

Jag är tyvärr inte på plats på lördag men jag skickar all lycka till redan nu, och säger som så här. Kolla in "snäll-ligan" här nere, ni behöver liksom inte skämmas om det smäller lite mot Järfälla.

Syrianska IF --- 23 gula (1 rött)
FC Arlanda --- 18  (2)
Vallentuna BK --- 22
Uppsala-Kurd FK --- 18  (1)
Spånga IS --- 13  (2)
FC Järfälla --- 12  (1)
Sala FF --- 12  (1)
Gideonsbergs IF --- 12  (1)
Sundbybergs IK --- 11  (1)
IK Franke --- 14
IFK Uppsala --- 12
BKV Norrtälje --- 6 (1)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar