lördag 4 september 2021

GRYM VINST FÖR BKV

BKV KRIGADE NER SERIELEDARNA - BORTA

En grymt skön vinst idag för BKV Norrtälje som något oväntat lyckades vinna borta mot suveräna serieledarna Sundbyberg. Och som man gjorde det, med 3-2!! Fatta SIK hade bara släppt in fyra mål innan den här matchen, på tio matcher, BKV köttade sönder deras målskillnad rejält. Otroligt imponerande av killarna. Och så klart av Fred, killen som jag lirade på som skytteligavinnare, och som smäller in ett hat-trick (!), fortsätt så. Ett stort stort grattis till er alla!! ps. jag hoppas att ni blev lite extra taggade av gårdagens blogginlägg ;)

Klicka här för att höra.... "SEGERVRÅLET"

Saxat från BKV:s hemsida
"Återigen en bussresa hem från Stockholm, men en så oerhört mycket skönare sådan än senast hem från Bredäng. Vi gör en fantastisk laginsats mot serieledande Sundbybergs IK och vinner med 2-3.
Inledningen var lite som i Sverigematchen i veckan. I 3:e minuten tar Sundbybergs ledningen med 1-0 men bara ett par minuter senare kvitterar Fred till 1-1 efter en snygg framspelning från Jacob. De sätter hög press inledningsvis och vi är lite slarviga i passningsspelet - men så sakta börjar vi hitta rätt i positioner och i passningar - och ju längre halvleken lider jämnar vi ut spelet. Tyvärr tar de ledningen i 19:e min efter en märklig situation där alla väntar på avblåsning (frispark för oss med två spelare liggande) men bollen studsar på något konstigt sätt i mål och 2-1 på resultattavlan. Sista kvarten är vi det bättre laget och det enda som stör är en befarad hjärnskakning på Simon i 43:e minuten.

Vi bestämmer oss i halvtid för att det här ska vi vända på - vi känner oss starkare än Sundbybergs. Vi plockar ner Erik som mittback inför andra halvlek. Vi är starkare och starkare ju längre matchen pågår och vinnarskallar på både plan och bänk går igång - det här ska vi fixa. I 68:e min blockerar en Sundbybergsspelare skott med armen och vi får en straff. Trots en massa trashtalk är Fred iskall och vi har kvitterat. Motståndaren ser tröttare och tröttare ut och undertecknad skribent säger till headcoach i 80:e att det här vinner vi. Så oerhört skönt att se Fred via motståndarben få bollen över målvakt i 88:e min (2-3). Sen är det bara jävlar anamma som gäller och vi dödar tid på ett imponerande sätt, när domaren efter tillägg blåser av matchen står vi som segrare - mycket välförtjänt.
På väg upp till omklädningsrummet frågade jag kapten Erik om inte detta vore värt att hurra för - bara vid serieseger har det hetat förut - men inte nu, "självklart gör vi det" sprudlade Erik (videon läggs upp separat). Så jäkla bra jobbat GRABBAR!!!!"