måndag 13 juni 2022

VIGGBYHOLM ALLDELES FÖR BRA

BKV FICK EN FOTBOLLSLEKTION - PÅ TJUGOFEM MINUTER

Serietvåan Viggbyholm kom till Norrtälje och det utan en enda förlust på tio matcher och ja man knappt ut på planen innan målen började rulla in. 0-4 efter 25 minuter och då har den gamle BKV-spelaren Axel gjort ett tvättäkta hat-trick. Det kan ju tyckas vara lite otacksamt men men, är det ingen som försöker stoppa en ifrån att göra det så... BKV reducerar två gånger om i andra halvlek men gästerna har full koll och åker hem, obesegrade.

Omgångens övriga matcher
Vaksala - Bollstanäs  0-1
Vaksala förlorade sin femte match på de sex senaste och ser ut att gå mot en väldigt tung höst. Bollstanäs ligger fortfarande kvar på kvalplatsen nedåt men har nu faktiskt bara fem pinnar upp till Enköping på fjärdeplatsen. Det hårdnar till bakom topp-trion.

Spånga - Gusk  2-2
Gusk tog ledningen i första halvlek och behöll den i nästan en timme, men sen rusar Spånga på och sätter dit både 1-1 och 2-1 på mindre än en kvart. Och med 13 minuter kvar att spela så drar Ibonge i Gusk på sig sitt andra gula kort, vilket för övrigt är hans andra utvisning i år, på fem matcher! Just då trodde nog många på en Spånga-seger men Gusk lyckas kvittera i 88:e trots en man mindre.

Strömsberg - Sundbyberg  3-0
Vad har hänt med Strömsberg, sex mål framåt i dom två senaste matcherna, alltså totalt 50% av alla deras mål i år. Sundbyberg måste ha varit smått chockade efter den överkörningen och faktum är att laget ännu inte har vunnit en enda match på bortaplan. SIF vann sin första fight på hemmaplan och klättrade en placering i botten.

Arlanda - Procyon  2-0
Märstagänget ångar på och besegrar gästerna från Uppsala relativt enkelt, trots "bara" 2-0. Elva matcher utan förlust nu och fortfarande etta i tabellen, Arlanda har gjort en ruskigt bra vårsäsong. Procyon hade två raka vinster men här blev det alltså stopp, och i nästa match får man spela utan Naizaghi som drog på sig sitt tredje gula kort för säsongen.

Rådmansö - Enköping  2-3
Alltså man kan ju inte annat än att tycka lite synd om Rådmansö som åter igen torskar, och det på ett uddamål igen, och det på en straff i andra halvlek. Det är tredje raka nu och fortfarande inte en enda vinst i år. Jumboplatsen börjar också kännas lite bokad för RSK för lagen ovanför drar iväg poängmässigt. Enköping då? Man har slagit båda roslagslagen på en vecka, vi ligger efter helt enkelt.