söndag 11 augusti 2024

OMGÅNG 14

IK Frej Täby - BKV Norrtälje  3-1
Det blev ytterligare en bortaförlust för Norrtälje som nu inte har vunnit på en bortaplan sedan 27/4 (!!) Det var för övrigt mot nästjumbon Procyon som kommer till Norrtälje nästa helg. Täby vann stabilt idag med 3-1 efter det att Emil Ström Nykvist strutat tre gånger, snyggt hat-trick. Allt detta innebär att BKV nu ligger på kvalplatsen ned i tabell-systemet.. och att Roslagsbro passerade förbi. Hur mycket ska man orka liksom?


Procyon - Spånga  0-3
Efter fyra raka utan vinst så sopade Spånga till bottenlaget Procyon även om siffrorna kanske blev lite i överkant. Man tog i alla fall sista chansen att haka på topplagen även om en uppflyttning nu känns helt körd.
Roslagsbro - Märsta  2-0
"Lilla" Robro håller nollan igen och laget imponerar med tre raka nollor på hemmaplan nu. Faktum är att RIF har hållit fem nollor i år, bara en mindre än Täbys sex. Känner ju Sam i backlinjen sedan länge, en sann lag-klippa och som även gjorde mål idag. Grym kille. Märsta å andra sidan har inte hållit nollan en enda gång än så länge och är tabelljumbo med hela elva (11) raka förluster.
Åkersberga - Lidingö  4-0
Suveräna ÅFC bara ångar på och har bara förlorat en match så här lång, i premiären. Fjorton mål på de fyra senaste matcherna tyder på att man i stort sett bara surfar på vågen. Ostoppbara?
Täby - Norrtälje  3-1
Emil Ström Nykvist sänkte ensam hela Norrtälje genom att smälla in ett hat-trick., en kille som bara har gjort tre matcher för Täby så här långt. Det gör att laget klättrar ytterligare i tabellen och att man nu har häng på den absoluta toppen. BKV däremot sjunker som en sten och ligger nu på kvalplatsen nedåt, inte alls bra.
Uppsala - Bollstanäs  1-6
Bollstanäs upp andraplatsen igen efter att ha utklassat Uppsala på bortaplan. Som tur var för Norrtälje annars så hade man bara varit en poäng efter.
Sunnersta - Gusk  2-0
Nya serieledarna Sunnersta gjorde inga misstag hemma mot gästande Gusk utan spelade hem tre nya poäng som gjorde att man passerade Åkersberga på topp. Gust tappar en placering och kanske också möjligheten för serie-avancemang. För övrigt så satte domaren Natnael Zerezgi (två matcher i år) rekord i antalet utdelade kort 6-6 och två röda till Sunnersta. I sin första match RIF - Täby blev det "bara" 5 gula och ett rött... 17 gula och 3 röda på två matcher. GALET!!

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar