lördag 17 augusti 2024

VINST ÖVER PROCYON

BKV NORRTÄLJE UPP ÖVER STRECKET - MEN HUR LÄNGE

Ångestmatchen mot bottengänget Procyon slutade med en 2-1 seger och tre otroligt viktiga poäng. BKV krigar med kniven mot strupen efter en ganska bedrövlig vårsäsong där man bara har lyckats besegra lagen under sig.

ps. Matchreferat lär komma på BKV:s hemsida, för Procyons finns ju inte ens. Fatta, ett inlägg 2022, och ett 2021... lägg ner skiten.


Spånga - Sunnersta  1-2  (1-1)
Sunnersta behåller serieledning med en stark vinst borta mot jagande Spånga, ett Spånga som nu kan räknas bort i toppstriden. Märkligt hur det svänger egentligen, senast så drog Sunnersta på sig nio varning och en utvisning, nu var det Spånga som fick ta emot fem gula och ett rött. Det osar alltid om Sunnersta kan man konstatera.
Lidingö - Roslagsbro  1-2  (0-3)
Lilla Roslagsbro fortsätter imponera och vinner åter igen mot Lidingö efter två mål av den nye skytteligaledaren Erwin Logo. Lidingö ramlar ner två placeringar och lägger sig på kvalplatsen, som både RIF och BKV har delat på under en lång tid. Det skiljer tre pinnar mellan dessa tre lag, och ett av dom kommer att få kvala om nedflyttning, så är det bara.
Märsta - Uppsala 2-0  (1-2)
Märsta vinner i bottenmötet och faktum är att man tidigare bara har vunnit en enda hemmamatch och det var i premiären mot Gusk. Laget hade elva (!) raka förluster nu och behovet av poäng var hysteriskt. IFK har inte vunnit en enda bortamatch i år så det var kanske inte ett helt oväntat resultat ändå.
Norrtälje - Procyon  2-1  (3-0)
Norrtälje är tyvärr årets besvikelse i serien och idag hemmabesegrade man bottenlaget Procyon 2-1, men det stod 1-1 ett tag och man fick spela med en man mer sista kvarten. Arvid Slätis fick i alla fall måla för andra gången i år, kanske lossnar det där framöver. Nu väntar... håll i er, Spånga borta och sen Sunnersta och Bollstanäs hemma på det. Ingen lek med andra ord.
Bollstanäs - Täby Söndag  4-0  (1-0)
Gusk - Åkersberga Söndag  3-3  (0-2)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar