lördag 20 augusti 2011

BKV I HELGEN


DM-FINAL I U17

Imorgon lördag spelas DM-finalen för U17 i Upplands Ekeby mellan BKV - Vaksala SK, och vi kommer självklart att hålla tummarna för vinst där. Önskar verkligen att jag hade varit med dom här goa grabbarna och tränarna men andra uppdrag kallar. Minns så väl finalen mot Enköping 2009 och 8-4 med "laget", vilken dag, vilken match... sopa hem bucklan nu killar, ge ALLT!!!

(här kommer kanske en video... men den här skitbloggsidan funkar alrdig som den ska, suck!)

Förresten, det är lite humor med Distriktsmästerskapen nu för tiden. Vaksala går till final utan att ha spelat en enda match, till skillnad mot BKV som har krigat i Uppsala TVÅ gånger stenhårt för att komma dit.
Vad är detta????
Och var f** ligger Upplands-Ekeby? DM-finaler liksom... konstigt att det inte är Uppsala/Enköping! Nä grabbar, visa förbundet vilka pajaser dom är och ta hem det här nu!! Så jä*** trött på staden Uppsala ;) ;) Vi slipper dock svindyra domarkostnader som brukligt, eller förresten, vi är ju lottade som "hemmalag", så det skulle inte förvåna mig om vi få betala ett par tusen för det också hahahaha.

Sen kommer söndag och seriematch i pojkallsvenskan mot Assyriska (ej Uppsala, men nästan ;), det är mycket nu. Hoppas att ni har liiiite krafter kvar från lördagen och kan ge assyrianerna en match, tror på tre poäng där med tanke på deras form och spel. Men två matcher på två dagar är kanske lite väl mycket "gambling", lycka till!

ps. Juniorerna har en lugn helg och går inte ut på mattan förrän på tisdag, och då hemma mot Rotebro IS, tabell-sjuan som endast har skrapat ihop åtta poäng på elva matcher. Tre poäng kanske hmmm


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar