fredag 26 augusti 2011

BKV I HELGEN

VILKA SPELAR OCH VAR?


Seniorerna har hemmamatch mot Skiljebo IF från Västerås på lördag kl 13.00, och nu är varje poäng guld värd. Allra helst eftersom Spårvägen konstigt nog lyckades besegra serieledarna med 2-0 igår, märkligt! Att slå serietrean Skiljebo kan dock bli svårt, även om jag personligen tror att chansen finns. Behåller man glöden efter Rotan-matchen så är man en bra bit på väg, och skulle det nu bli ett baklängesmål eller två. Ge inte upp!! Värre under har skett och en match är nittio minuter... plus tillägg! Och ni bara måste ju vara jäv*** sugna på revansch mot dom efter den där sjuka 2-5 matchen. Eller hur ;)
LYCKA TILL GUBBAR!!


Juniorerna åker till Råby IP i Västerås på söndag för match kl 17.00 mot IK Franke, en match som på förhand kan verka enkel med tanke på tabellpositionerna. Franke näst sist just nu med bara en enda vinst. Men underskattning är den största fällan av dom alla, och Franke spelade enligt uppgift riktigt bra mot Enköping senast. Så grabbar, tagga upp och spela som ni gjorde senast mot Rotebro, då fixar ni det här ;)
LYCKA TILL GRABBAR!!


U17 åker på långresa till Gotland på lördagmorgon, och det för att spela mot serietvåan FC Gute. Och det lär inte bli någon lätt match med tanke på att ö-borna är obesgrade hemma och verkar riktigt stabila. Så här gäller det att kriga redan från avspark. Oavsett resultat så hoppas jag ni får en trevlig kväll på ön då ni ju sover över där till söndagen. Ha det skoj och...
LYCKA TILL KILLAR!!

Damerna spelar på söndag kl 17.30 mot Häverödal, som man förlorade med 0-1 mot borta. Jag håller på er nu och hoppas att ni är kuranta från mu**-stämlingarna från Frösunda osv, så ni har en bra startelva och känner er taggade till tusen. Kämpa!
LYCKA TILL TJEJER!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar