lördag 27 augusti 2011

KNÄPPTYST I VÄSTERÅS IKVÄLL

SKILJEBO TIGER - VARGARNA YLAR

Snokade runt lite nyss, men inget referat i Västerås. BKV:s ordförande skrev däremot av sig och det med all rätt. Rikigt skoj att se matchen idag, och att få uppleva tre oerhört viktiga poäng. Håll till godo med Lennarts analys av matchen.....

MEN.... BKV-Blogg håller givetvis med om det mesta, men Barca-överläge vet det f**. Och allvarligt, jag är trött på Barcelona, Ibra och Messi..... This is fuc**** fotball!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vilken jäkla skön seger!
Återigen en ”måste” match. Och idag hade ledningen vaskat om i laget och ställde upp med en organisation 4-5-1. Ser man till resultatmålet, blev det framgångsrikt eftersom BKV kunde vinna med 2-1 – Äntligen!

Första halvlek var det ”Barca” överläge i bollinnehav för Skiljebo men till skillnad från Barca skapade Skiljebo inga farliga målchanser. BKV tog ledningen efter ”nyfödde” Andreas Lindström som i första halvlek var den Andreas som vi såg på försäsongen. Nu behåller vi den formen TACK! Skiljebo kunde reducera på straff. I den 43:e minuten ville inte storebror Lindström vara sämre, gör 2-1 åter framspelad av Tobbe H-F.

I andra halvlek startade BKV bra och hade koll på matchen men ju längre matchen led desto mer började Skiljebo skicka in bollen i boxen. Tyckte ändå att kapten Bellander med övriga spelare hade ganska bra koll på läget men ibland var man lite orolig. I den här matchen hade man det där lilla flytet som man i tidigare matcher inte har haft. "Tur har man inte, det förtjänar man" och idag förtjänade BKV spelarna turen genom sitt sätt att agera och visa attityd.

Vid en sådan här ”måste” match ska hela laget ha beröm men vill ändå lyfta fram tre ungdomar lite extra. 92:orna Oskar och Kim. Oskar för sitt underbara sätt att alltid göra sitt bästa oavsett vilken position man placerar honom, idag mittback. Oskar är varje tränares önskespelare. Kim som under höstsäsongen mognat och lyft sitt spel enormt jämfört mot vårsäsongen. Att se Kim ta ansvaret i defensiven i andra halvlek var en fröjd att se. Sedan har vi han som jag anser satta prägeln på BKV agerande…respektlös och initiativrikt kan man sammanfatta 93:an Tobbe H-F insats i dagens match!
Nu gläds vi åt den här viktiga segern, men på måndag är det ny tränings vecka och nya chanser att visa upp sig att nu vill man spela de sex återstående ”måste” matcherna.