fredag 11 maj 2012

HELGENS MATCH, BKV U19


BKV U19 MÖTER NYKÖPING BORTA - LYCKA TILL GRABBAR

Juniorerna åker till Nyköping imorgon bitti för match mot "Bissarna" och HÄR kan ni kolla in läget i truppen, vilka som spelar och vad coach Peter J tror och tänker. Måste ge Peter eloge för det han skriver, kul att se så utförliga rapporter och lite annat läsvärt, spännande för oss som bryr sig och det tackar vi för. Blev lite snopen dock över att Viktor K vilar? Samt att Jonte enligt rykten ligger sjuk?

Nyköping BIS? Har släppt in näst mest mål i serien, medan BKV har släppt in minst. NBIS har bara 8p i ful-ligan och BKV 9p, att jämföra med Farsta som har 24p och Mälarhöjden med 19p (1p för gult, 3p för rött). Simon Alin i BKV toppar skytteligan med fem mål tillsammans med Jesper Larsson från just Nyköping, båda jagade av Ludwig Lindbergh på 4 mål. Noterbart också att det skiljer hela sju placeringear mellan dessa två lag, men att det bara rör sig om fyra futtiga poäng. Det här kan bli tufft!

(tränare kan sluta läsa här ;) 
BKV-Blogg vill se.... samma höga intensitet som senast, tuff press ända in i motståndaren och bollsläpp istället för en massa kladdande och då med passning framför medspelaren inte bakom ;) Och att backlinjen håller koll på deras Jesper och är bestämda i sitt agerande, som vanligt med andra ord. Samt att Pelle fortsätter briljera där bak... jag tippar 1-3 ;)

Helgens omgång i Juniorallsvenskan:
Nyköpings BIS (8) - BKV Norrtälje (1)
IFK Eskilstuna (5) - FC Gute (7)
Assyriska FF (3) - Älvsjö AIK (2)
Enskede IK (4) - Syrianska Kerb. (11)
Spårvägens FF (9) - Mälarhöjdens IK (6)
(siffran inom parantes anger tabell-position)


A-lags rapport kommer senare ikväll... håll koll ;)


 "Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar