fredag 11 maj 2012

HELGENS MATCH, A-LAGET


BKV TAR EMOT BELE/BARKABY FF - SLÄPP UPP HANDBROMSEN NU GUBBAR

Imorgon så tar herrarna emot gästande Bele/Barkaby kl 15.00 på Sportcentrum, och HÄR kan ni kolla in vad som gäller inför matchen. Glädjande att se Tobbe tillbaka i truppen efter så lång frånvaro, men hur är det med matchformen? Hoppas nu att killarna kör skiten ur sig själva imorgon, för den senaste matchen mot Ängby IF var inte mycket att ha. Bättre kan ni ;)

Bele/Barkaby? Ett lag som på fyra omgångar har kryssat i tre, nu senast hemma mot UNIK. Och som har Anton Tollerup på topp, delad tvåa i skytteligan med fem fullträffar. Svårt att bli riktigt klok på laget och deras prestationer men jag tror inte att dom kommer attt ligga på den övre tabellhalvan efter det att säsongen är slutspelad. Just nu har man alltså bara skrapat ihop tre poäng på fyra matcher och ligger därmed farligt nära jumbon Råsunda IS. Och det samtidigt som BKV jagar dom tre poängen som saknas för serieledning. En vinst för endera lagen imorgon skulle innebära väldigt mycket, så det kan bli en spännande match. Missa inte!!

BKV-Blogg vill se... Stora starka hungriga vargar imorgon, inte små söta mätta valpar som förra lördagen. Inget illa menat grabbar, ni vet mycket väl vad jag menar. Ni kan så mycket bättre och det vet ni, och med bara två insläppta mål så har ni ju stommen till något riktigt bra, eller hur. Tänk inte så mycket, in med bolljäv*** bara ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar